Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Letní opravy v Třebíči: Nová okna na základní škole, zateplení domu s pečovatelskou službou

V Třebíči se během letních prázdnin rozhodně nezahálí. Již od 13. června probíhá výměna oken a dveří na třebíčské Základní škole T. G. Masaryka. V těchto dnech také začalo zateplení domu s pečovatelskou službou na Myslbekově ulici.

V základní škole T.G. Masaryka budou současně vyměněny vnitřní i vnější parapety a nainstalovány nové žaluzie. Práce spojené s výměnou oken skončí 12. srpna a vyjdou na 2,8 milionu korun.

V domě s pečovatelskou službou na Myslbekově ulici se v současné době zatepluje fasáda, rekonstruují se balkony, probíhají zde také klempířské práce, opravují se okapy a hromosvody. Vylepšení domu s pečovatelskou službou vyjde Třebíč na 1,7 milionu korun. Hotovo bude 18. července.

„Další probíhající stavební akce jsou regenerace sídlišť, a to v ulicích Fr. Hrubína a Čeloudova. Na první jmenované ulici je plánované dokončení prací posledního srpna a na Čeloudově se bude pracovat do konce listopadu. Do konce srpna bude také vestavěn osobní výtah v Národním domě,“ doplnila další vylepšení v Třebíči Irini Martakidisová, mluvčí třebíčské radnice.

Foto Město Třebíč | Zdroj Město Třebíč

Štítky Třebíč, dům, pečovatelská služba, okno, Tomáš Garrigue Masaryk, Národní dům (Třebíč)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letní opravy v Třebíči: Nová okna na základní škole, zateplení domu s pečovatelskou službou | Třebíčsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.