Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Hokej

Čtvrtá prohra v řadě, Dukla doma podlehla Sokolovu 2:5

Dukla neprožívá zrovna vydařené období. Domácí utkání v rámci 26. kola přineslo již čtvrtou porážku v řadě, tentokrát se Sokolovem. Za ztrátou bodů stojí zejména nepovedená třetí třetina. Jihlavský tým zůstává na pátém místě prvoligové tabulky.

Horácké derby vyznělo znovu pro Třebíč, Dukla klesla na páté místo

Ani druhé regionální derby nedopadlo pro Duklu vítězně, tentokrát z Třebíče neodvezla ani bod. Po druhé porážce za sebou klesla Jihlava na pátou příčku tabulky, Třebíč si drží průběžné první místo.

Dukla v přestřelce se Slavií neuspěla, po těsné prohře je čtvrtá

Když Dukla vedla ke konci druhé třetiny o dva góly, vypadalo to, že zápas 24. kola proti pražské Slavii dotáhne do vítězného konce. Závěr však domácí nezvládli, po porážce 4:5 vyšli naprázdno a v prvoligové tabulce klesli na čtvrtou příčku.

Na Duklu ano, ale s omezeními. Kdo může na dnešní zápas se Slavií zavítat?

Kvůli zhoršující se pandemické situaci a velkému počtu nově nakažených lidí koronavirem vyhlásila Vláda ČR nouzový stav, který platí od pátku po dobu následujících 30 dnů. Opatření se dotýká i kulturních a sportovních akcí, tedy už dnešního...

Oslabená Dukla v prvoligovém šlágru nestačila, v Litoměřicích prohrála 5:1

Nebyl to den, kdy na co sáhnete, to se podaří. Dukle se v souboji druhého se třetím v Litoměřicích po celý zápas nevedlo a zpět na Vysočinu si odváží vysokou prohru 5:1. V neúplné tabulce ale Jihlavě stále patří třetí pozice.

Dukla rozstřílela Vrchlabí, po výhře 9:2 ztrácí na druhé místo tabulky už jen bod

Tak střelecky vydařený večer se vyskytne opravdu jen jednou za čas. Hostující Vrchlabí vstřelilo v Jihlavě první a poslední branku, ale mezitím se jeho síť rozvlnila celkem devětkrát. Po vysoké výhře 9:2 si Dukla upevnila svoje třetí místo v...

Dukla jako první naplno bodovala v Přerově, v tabulce se posunula na třetí místo

První tým, který v této sezóně dokázal v Přerově naplno bodovat, je jihlavská Dukla. Stalo se tak dneska v rámci 21. kola Chance ligy po výhře 1:2, díky čemuž se tým z Vysočiny posunul na třetí místo tabulky.

Po reprezentační pauze Dukla uspěla na domácím ledě, Porubu porazila 4:2

Dukla se na domácím kluzišti přestavila po více než třech týdnech a byl to návrat vítězný. Jihlavský tým, který nastoupil v army dresech na počet válečných veteránů, v rámci 20. kola předčil Porubu výsledkem 4:2. Dukla zůstává na čtvrtém místě...

Prvoligový šlágr vyzněl lépe pro Vsetín, Duklu porazil 4:2

Pětkrát v řadě hokejisté Dukly neokusili hořkost porážky, stalo se tak zas až v rámci 19. kola ve Vsetíně. Valaši ovládli prvoligový šlágr poměrem 4:2 a upevnili si třetí příčku v tabulce. Jihlavský tým je pátý a má zápas k dobru.

Dukla vyhrála popáté v řadě, po triumfu v Kadani zůstává v tabulce čtvrtá

Že hokejová Kadaň v probíhající sezóně dosud nezískala jediný bod? To ale neznamená, že se tam o výhru nemusí bojovat. Přesvědčila se o tom i jihlavská Dukla, která na severu Čech o tříbodovém importu na Vysočinu rozhodla až v poslední třetině.

Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.