Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: V Jihlavě se bude přednášet o těhotenství a porodu. Vyhrajte vstup zdarma

Plánujete nebo čekáte miminko? Nevíte si s něčím ohledně těhotenství rady? Pak by vás mohla zajímat přednáška havlíčkobrodské lektorky Veroniky Kutlvašrové s názvem Jak si užít těhotenství, porod a šestinedělí, se kterou přijede také do krajské Jihlavy, a to ve čtvrtek 27. července.

Uvedená přednáška bude souhrnem informací, které by každá žena měla vědět, aby se v době ještě před otěhotněním, v těhotenství, v době porodu a po porodu nepotýkala se zdravotními problémy, Těmi bývá nejčastěji bolest zad, pálení žáhy, zácpa, otoky nohou, diastáze a mnoho dalšího.

Na přednášce se zájemkyně dozví plno informací, které nejsou běžně dostupné na internetu. „Nebude to jen o nějakých doporučeních, ale budeme si vysvětlovat, proč se dané věci dějí – například, jak nastavení hrudníku může ovlivnit pálení žáhy. Některé budoucí maminky ke mně na přednášky chodí a berou je jako předporodní přípravu. Každá z nich si najde odpovědi na otázky, které je zajímají,“ dodává lektorka Veronika Kutlvašrová.

Přednáška Jak si užít těhotenství, porod a šestinedělí se bude konat ve čtvrtek 27. července od 9 hodin v jihlavském masážním studiu Simpy ve Věžní ulici. Vstupné je 400 korun. Zájemkyně se mohou hlásit na telefonním čísle 737 915 723 nebo na e-mailu: info@masaze-simpy.cz.


Kdo je Veronika Kutlvašrová?

Lektorka zdravého pohybu a pilatek se zaměřením na ženy v období před otěhotněním, v těhotenství a po porodu (třeba i třicet let po porodu). V Havlíčkově Brodě vede skupinové lekce jak pro těhotné, tak pro ženy po porodu a pilates pro každého. Dále se věnuje individuálním zdravotním lekcím. Hodně zkušeností těží ze svých vlastních porodů. Témata kolem těhotenství ji zajímají již deset let. Snaží se ženám dávat komplexní informace a vysvětlit jim, jak cvičení, fyzická schránka těla a psychika souvisejí a jak mohou ovlivnit možnost otěhotnění, těhotenství, porod a dobu po porodu.

Zaujala vás tato přednáška? Pak máte jedinečnou šanci dostat se na ni zcela zdarma. Stačí jediné – správně odpovědět na následující otázku a mít štěstí při slosování. Jedna zájemkyně vyhraje vstupenku na přednášku Veroniky Kutlvašrové v hodnotě 400 korun zcela zdarma. Soutěž probíhá do neděle 23. července do 20 hodin. 

SOUTĚŽ UKONČENA: Výherce byl kontaktován e-mailem a formou SMS. 

Štítky těhotenství, porod, přednáška, šestinedělí, soutěž, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: V Jihlavě se bude přednášet o těhotenství a porodu. Vyhrajte vstup zdarma | Soutěže | Drbna | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.