Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Pondělí 9. září 2024  |  Svátek má Daniela
Bez reklam

Policie vybrala dodavatele pro stavbu parkovacího domu u svého sídla v Jihlavě. Začne se do dvou týdnů

Krajské policejní ředitelství na Vysočině vybralo dodavatele stavby parkovacího domu u sídla ředitelství v Jihlavě. Parkovací dům pro více než 90 aut bude stát 84,5 milionu korun (bez DPH). Vyplývá to z registru veřejných zakázek. Stavba by měla začít do dvou týdnů, uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková.

O zakázku v předpokládané hodnotě přes 103 milionů korun mělo zájem šest společností. Nejnižší nabídku podala společnost Almdata, s. r. o. Výběrové řízení na dodavatele, který má postavit parkovací dům, spojovací krček a rekonstruovat zpevněné plochy ve dvoře krajského sídla policie, vyhlásilo policejní ředitelství v březnu.

Dělníci začali pracovat na novém parkovišti u jihlavské nemocnice, na místě jsou bagry. Stavba běží i on-line

Skoro dvě stovky řidičů už během letošního podzimu nově zaparkují v areálu jihlavské nemocnice, kde parkovací kapacity dlouhodobě nestačí. Stavba nového parkoviště začala tento týden. Zájemci mohou stavební práce sledovat on-line prostřednictvím...

„K předání staveniště by mělo dojít 12. srpna," řekla ČTK Dana Čírtková. V parkovacím domě mezi ulicemi Vrchlického a Dr. Jiřího Procházky bude místo pro 92 aut.

Parkovacích domů by mělo být v Jihlavě do několika let víc. Za supermarketem u Třídy Legionářů ho plánuje postavit společnost Icom transport.

V Jihlavě postaví parkovací dům v centru Icom transport, pozemek získá od města

V Jihlavě postaví parkovací dům poblíž centra tamní společnost Icom transport. Směnu pozemků s městem, která tuto investici umožní, schválilo ve čtvrtek městské zastupitelstvo na mimořádném zasedání.

Podle nynějšího návrhu by v něm mělo být 570 parkovacích míst. Směnu pozemků s městem, která tuto investici umožní, schválilo městské zastupitelstvo na mimořádném červencovém zasedání. S vybudování parkovacího domu pro 400 aut počítá i Kraj Vysočina. Stát bude v areálu jihlavské nemocnice.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky parkování, parkoviště, policie, doprava, policie, stavby, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie vybrala dodavatele pro stavbu parkovacího domu u svého sídla v Jihlavě. Začne se do dvou týdnů | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.