Počasí dnes22 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hokej

Reprezentační kemp proběhne v srpnu v Jihlavě, do týmu byl povolán i Duklák Lukáš Anděl

Letní přípravný kemp, který se zaměřuje na mladé hráče s potenciálem pro národní hokejové mužstvo, se letos v polovině srpna uskuteční v Jihlavě. Do širšího kádru se dostal i hráč Dukly Lukáš Anděl.

Jihlavský rodák David Rittich bude v Calgary chytat další dva roky, finančně si výrazně polepší

Hokejový brankář David Rittich podepsal dvouletou smlouvu s Calgary, díky níž vydělá celkem 5,5 milionu dolarů (přes 126 milionů korun). Dosud měl roční plat 800 tisíc dolarů.

Dukla vyjela poprvé na led. K týmu se na zkoušku připojili Fronk, Lichanec a Davídek

Po takřka čtyřech týdnech volna se ve středu 24. července sešel A-tým Dukly Jihlava k prvnímu tréninku na ledě. Trenérům Petru Vlkovi a Františku Zemanovi se hlásilo celkem 25 hráčů, z toho tři nové tváře: útočníci Peter Lichanec, Milan Davídek a...

Zemřela legenda Dukly Jan Hrbatý, sedminásobný mistr ligy a stříbrný olympijský medailista

V 77 letech dnes zemřel po těžké nemoci člen Síně slávy českého hokeje Jan Hrbatý. Bývalý útočník přezdívaný "Rychlík z Vysočiny" získal s národním týmem stříbro na olympijských hrách v Grenoblu v roce 1968 a dvě bronzové medaile z mistrovství...

Přijďte fandit národnímu týmu na jihlavský zimák. Porve se s Ruskem o bronzovou medaili

Také dnes můžete sledovat hokejový zápas našeho národního týmu spolu s dalšími fanoušky na velkoplošné LED obrazovce přímo na ledové ploše Horáckého zimního stadionu. Češi se dnes odpoledne porvou s Ruskem o třetí místo.

Dukla nastoupila do letní přípravy. Už se změnami v kádru, Jihlavu opouští Suchánek a Dostálek

Poslední dubnové pondělí bylo pro A-tým Dukly Jihlava dnem zahájení první fáze letní přípravy. Na úvodním posilovacím tréninku se koučům Petru Vlkovi a Františku Zemanovi hlásilo 19 hráčů, gólmani se připravují ve své vlastní skupině pod vedením...

Zemětřesení v kádru Dukly, žlutočervené barvy už nenavlékne osm hráčů

Hokejová sezóna 2018/2019 skončila pro Duklu Jihlava dříve, než by si všichni její fanoušci přáli. Reakce managementu klubu přišla celkem rychle, zveřejnil seznam těch hráčů, kterým nebude prodloužena smlouva.

Nevrátíme se. Jihlavské Dukle po porážce 2:4 končí sezona

Na extraligu v Jihlavě mohou fanoušci Dukly minimálně na rok zapomenout. Nepříznivě vyvíjející se semifinálovou sérii s Kladnem nezvrátili ani v pátek. Po porážce 2:4 vypadli v pěti zápasech, o nejvyšší soutěž se budou ucházet Středočeši.

Dukla na okraji propasti! Prohrála v Kladně 3:5 a k jejímu vyřazení schází jediný zápas

V nezáviděníhodné situaci se hokejová Dukla nachází. Prohrála totiž i čtvrtý semifinálový zápas a pokud si chce letos zahrát baráž, už nesmí prohrát. Přestože ve středu Jihlava po dvou třetinách vedla, nakonec Kladnu podlehla 3:5.

Dukla v semifinále ztrácí, Kladnu podlehla 1:5

Úterý, 19. března 2019, 23:27Hokej

Dukla v semifinále ztrácí, Kladnu podlehla 1:5

Hokejisté Dukly jsou zas o krok zpátky. Ve třetím duelu prvoligového semifinále nestačili na domácí Kladno vysokým poměrem 5:1. Středočeši nyní vedou 2:1 na zápasy.

Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.