Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Dohrávka se nevydařila. Dukla doma podlehla Přerovu a zůstává dál čtvrtá

Dohrávka 38. kola Dukle příliš nevyšla. Sice rychle vedla, ale soupeř z Přerova rychle otočil a drama už nepřipustil. Konečný výsledek 2:4 tak způsobil, že se Dukla nikterak nepřiblížila třetí Třebíči, naopak hosté ve vyrovnané tabulce poskočili na šesté mésto.

Vstup do utkání měla Jihlava výborný, už ve 2. minutě otevřel skóre Helt. Druhá třetina se ale domácím nevyvedla, před polovinou zápasu vyrovnal Pechanec a o chvíli později strhla vedení na stranu Zubrů trefa Svobody z přesilovky. Ani nástup do posledního dějství nebyl povzbudivý, ba rozdíl dvou branek rychle navýšil opět Pechanec, kterého v 50. minutě následoval Goiš. Jiskru naděje vzápětí pro Duklu vykřsal Čachotský, ale na víc už se domácí celek nezmohl.   

HC Dukla Jihlava - HC Zubr Přerov 2:4 (1:0, 0:2, 1:2)

Branky a nahrávky: 2. Helt (M. Zadražil, Kowalczyk), 51. Čachotský (Kachyňa, F. Seman) – 28. Pechanec (T. Doležal, Herman), 34. Jan Svoboda (R. Černý, Süss), 42. Pechanec (Kubeš, Kudělka), 50. Goiš (F. Dvořák, T. Šoustal). 

Rozhodčí: Svoboda, Úlehla – Jindra, Dědek. Diváci: 762. 

Jihlava: A. Wolf – Bilčík, L. Mareš, Kowalczyk, A. Rutar, Kachyňa, Zeleňák, Eliáš – Čachotský (A), Skořepa (C), P. Čermák – T. Harkabus (A), M. Zadražil, Helt – Cachnín, M. Juda, Illéš – T. Havránek, Menšík, F. Seman.

Přerov: Klimeš – Kubeš, Kudělka, R. Černý, Dluhoš, Ševčík, Krisl (C), Gréč – T. Šoustal, Süss, Goiš – T. Doležal (A), Pechanec, Herman – Jan Svoboda, Tadeáš Král, Matěj Svoboda – Sebera, F. Dvořák, D. Indrák.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Přerov, hokej, první liga, HC Dukla Jihlava, HC Zubr Přerov, SK Horácká Slavia Třebíč, Jan Svoboda, František Dvořák, Abraham Wolf

Dohrávka se nevydařila. Dukla doma podlehla Přerovu a zůstává dál čtvrtá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.