Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

O domácí výhře nad Havířovem rozhodly až nájezdy, Dukla je v tabulce stále čtvrtá

Hodně dlouho nic, pak čtyři góly v posledních pěti minutách. Nakonec souboj čtvrté Jihlavy a již jistého sestupujícího z Havířova rozhodly až samostatné nájezdy, ve kterých byli úspěšnější domácí.

V utkání mezi Duklou a Havířovem se dlouho čekalo na úvodní branku zápasu, která přišla až v čase 54:55 a pak to začalo padat na obou stranách. První branku vsítil Tomáš Havránek a vypadalo to, že Jihlava už tento tenký náskok udrží. Havířovu se však podařilo rychle odpovědět a po individuální akci Vlastimila Dostálka bylo vyrovnáno. Dukla si svůj náskok vzala zpět po 24 vteřinách, když se z dorážky trefil Tomáš Harkabus. Hosté odvolali brankáře a pět vteřin před koncem srovnali na 2:2 zásluhou Jana Hudečka. Prodloužení o vítězi nerozhodlo a došlo až na samostatné nájezdy. V těch vystřelil výhru Jihlavy junior Matouš Menšík.

HC Dukla Jihlava - AZ Heimstaden Havířov 3:2 po sam. nájezdech (0:0, 0:0, 2:2 - 0:0)

Branky a nahrávky: 55. T. Havránek (Zeleňák), 58. T. Harkabus (M. Zadražil, F. Seman), rozh. náj. Menšík – 58. Dostálek (G. Jansons), 60. Hudeček (Chroboček, Maruna). 

Rozhodčí: Čech, Květoň – Kreuzer, Polonyi. Diváci: 762. 

Jihlava: Maláč – Bilčík, L. Mareš, Kowalczyk, A. Rutar, Kachyňa, Eliáš, Zeleňák – Čachotský (A), Skořepa (C), Illéš – T. Harkabus (A), M. Zadražil, Helt – Cachnín, M. Juda, Vítězslav Brož – T. Havránek, Menšík, F. Seman.

Havířov: Štipčák – G. Jansons, Chroboček, T. Pastor, M. Hlaváč, Mrowiec – Mrva, J. Doktor, Hudeček (A) – Dostálek, Křemen, Maruna (C) – Tjurin, L. Bednář, Hotěk – J. Žolobov, Krupa, Damašek.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Havířov, první liga, hokej, HC AZ Havířov 2010, FK Dukla Praha, FC Vysočina Jihlava, Tomáš Havránek, Vlastimil Dostálek, Tomáš Harkabus, Jan Hudeček, HC Dukla Jihlava

O domácí výhře nad Havířovem rozhodly až nájezdy, Dukla je v tabulce stále čtvrtá | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.