Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Přesvědčivá výhra nad Šumperkem na závěr základní části. Dukla půjde do play-off ze čtvrtého místa

Dukla ovládla svůj poslední zápas v letošní základní části. Šumperské draky porazila přesvědčivě 5:1, čímž navázala na předchozí své dvě předchozí výhry. Na okamžik se Jihlava ocitá na třetím místě, ale do play-off půjde z pozice číslo 4.

Dukla si výhru v dnešním utkání zařídila již v průběhu první třetiny, když v 6. minutě poslal domácí do vedení Harkabus, hned o minutu později ho napodobil Seman. Náskok domácí navýšil před polovinou zápasu Juda. Šumperští  v 48. minutě snížili, na víc se ale nezmohli, naopak ještě dvakrá inkasovali. Do střelecké listiny se zapsal ještě Menšík a Havránek.

HC Dukla Jihlava - Draci Pars Šumperk 5:1 (2:0, 1:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 6. T. Harkabus (M. Zadražil, Helt), 7. F. Seman (T. Havránek), 26. M. Juda (Kachyňa, Chvátal), 53. Menšík (Helt, F. Seman), 60. T. Havránek (Kowalczyk) – 48. Vildumetz (D. Kindl). 

Rozhodčí: Horák, Valenta – Maštalíř, Polák. Diváci: 861.

Jihlava: Žukov – Bilčík, L. Mareš, Kowalczyk, Eliáš, Kachyňa, Chvátal – Jungwirth, Skořepa (C), T. Havránek – T. Harkabus (A), M. Zadražil, Helt – Cachnín, M. Juda, P. Čermák – F. Seman, Menšík.

Šumperk: Mokry – Pěnčík, Drtil (A), L. Rutar, Hrachovský, Březák, Řezáč – Vildumetz, D. Kindl (C), Žálčík (A) – Vachutka, Kohút, P. Kratochvíl – A. Furch, Šilhavý, Šuhaj – Antoníček, Macuh, Spratek – J. Horký

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Šumperk, první liga, hokej, Jihlava, playoff, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přesvědčivá výhra nad Šumperkem na závěr základní části. Dukla půjde do play-off ze čtvrtého místa | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.