Počasí dnes22 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

PŘEHLED: Letní dopravní omezení v Třebíči. Které ulice budou částečně průjezdné a které se zcela uzavřou?

Třebíčská radnice informuje o dopravních omezeních, na která se musí připravit řidiči během nadcházejících prázdninových týdnů. Omezení budou souviset například s výměnou povrchu nebo třeba s tradiční akcí Polanka Fest.

Výměna asfaltu v Modřínové ulici

Už pondělí 3. července je v Modřínové ulici dopravní omezení, z důvodu provádění výměny asfaltového povrchu silnice. Od 3. do 12. července zde bude zřízeno posuvné pracovní místo, bude probíhat frézování starého povrchu, ulice bude s omezením průjezdná. „Od 12. do 16. července zde bude úplná uzavírka, kvůli pokládce asfaltu. Objížďka povede ulicemi Velkomeziříčská a Samešova," sdělila v tiskové zprávě Irini Martakidisová, mluvčí třebíčské radnice. 

Revitalizace náměstí 

V rámci revitalizace Martinského náměstí bude v termínu od 10. července do 4. srpna 2023 úplná uzavírka v ulici Soukopova. Objízdná trasa povede obousměrně ulicemi Soukopova a Přerovského.

Oživené židovské město

V termínu od 14. července od 8:00 do 16. července do 17:00 (pátek až neděle) bude úplná uzavírka v ulicích Blahoslavova, Leopolda Pokorného, Havlíčkovo nábřeží, Tiché náměstí, Stinná a náměstí Rabína Ingbera, z důvodu konání akce Oživené židovské město.

Podílejte se na obsahu Drbny

Chcete se více zapojit do tvorby článků? V dotazníku můžete redakci vzkázat, jaká témata vám na Drbně chybí. Díky zpětné vazbě se můžete podílet na tom, jakým tématům se budou redaktoři věnovat. Registrovaní uživatelé po vyhodnocení zpětné vazby získají informace o tom, co jsme díky čtenářům zjistili.
Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Nové semafory 

V rámci realizace akce Preference veřejné dopravy, výkopových prací a instalace nových semaforů, bude v termínu od 17. července do 31. srpna (dle postupujících prací v dílčích časových úsecích) omezen průjezd uvedenou křižovatkou. Budou zde zřízena posuvná pracovní místa, v křižovatce bude možné odbočit pouze vpravo. „Řidiči budou využívat ve směru ul. Husova objízdnou trasu po Bráfově třídě, Masarykově náměstí, ulici Bedřicha Václavvka, Smila Osovského a Kateřiny z Valdštejna. Objízdná trasa ve směru Bráfova třída povede ulicemi Husova, Jungmannova a Bedřicha Václavka," dodává Martakidisová. 

Polanka Fest 

V termínu od pátku 28. července od 6:00 do neděle 30. července do 12:00 bude uzavírka komunikace a chodníku v ulici Polanka, z důvodu konání letního festivalu Polanka Fest.

Ohodnoť článek

Foto Město Třebíč | Zdroj Město Třebíč

Štítky doprava, omezení, uzavírka, povrch, objížďka, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PŘEHLED: Letní dopravní omezení v  Třebíči. Které ulice budou částečně průjezdné a které se zcela uzavřou? | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.