Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Policisté z Vysočiny vyhráli soutěž v Budislavi. Znovu ukázali, že jsou zdatní, umí střílet a zachovat chladnou hlavu

Také policisté z Vysočiny se účastnili celorepublikového mistrovství krajských pořádkových jednotek a ochranné služby. Na programu bylo devět náročných disciplín, ve kterých si jednotliví závodníci sáhli na úplné dno. A nasazení policistů z Kraje Vysočina se vyplatilo – nenašli přemožitele a soutěž vyhráli.

Letošní ročník se konal v obci Budislav v Pardubickém kraji. „Policisté z Vysočiny ovládli soutěž i v loňském roce a letos se jim podařilo loňské prvenství obhájit. Srovnávacího závodu se zúčastnilo celkem jedenáct týmů z krajských ředitelství a tým Speciální jednotky ochranné služby Policie České republiky. Pětičlenné týmy policistů, kteří jsou v rámci svých ředitelství zařazeni do družstev krajských pořádkových jednotek, si při soutěži prověřily fyzickou zdatnost, fyzickou sílu, obratnost, chladnou hlavu při řešení záhady zamčeného pokoje nebo střelecký um,“ jmenuje policejní mluvčí Dana Čírtková.

Podporu soutěžícím policistům vyjádřil svou přítomností také policejní prezident Martin Vondrášek, který následně ocenil jejich nasazení a předvedené výkony. Při té příležitosti kolegům také poděkoval za jejich nelehkou službu při zabezpečování veřejného pořádku.

„Nikdy není snadné v jakémkoliv závodě zvítězit, ale mnohem obtížnější je další rok prvenství obhájit. Policistům z našeho krajského ředitelství se to podařilo a já jsem na jejich výkony právem pyšný. Dokázali dokonale pracovat v týmu, kdy se musel jeden na druhé spolehnout a výsledek se dostavil,“ uvedl Miloš Trojánek, ředitel policistů na Vysočině.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky policie, soutěž, mistrovství, disciplína, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté z Vysočiny vyhráli soutěž v Budislavi. Znovu ukázali, že jsou zdatní, umí střílet a zachovat chladnou hlavu | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.