Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

PŘEHLED: Vybrané družiny a školky v Jihlavě nepřeruší svůj provoz ani o letních prázdninách

Také během letních prázdnin budou v Jihlavě fungovat vybrané školní družiny a mateřské školy. Družiny budou otevřeny od 6:00 do 15:30, mateřinky od 6:00 do 16:00.

„Od 3. do 21. července bude v provozu družina na Základní škole Seifertova, kam je zapsáno 90 dětí. Další tři týdny, tedy od 24. července do 11. srpna, se o školáky postarají vychovatelky v družině na Základní škole Křížová a od 14. srpna do 1. září bude pro 86 přihlášených dětí otevřena družina ZŠ Kollárova," jmenuje Lucie Maxová z jihlavského oddělení vnějších vztahů. 

O předškolní děti se postarají učitelky z MŠ Mozaika a MŠ Demlova, konkrétně od 10. do 28. července bude v provozu MŠ Březinova 113, 114 a Riegerova a v druhé polovině prázdnin – od 1. do 25. srpna – budou děti navštěvovat MŠ Jeslenka, Mahenova a U Dlouhé stěny. „Od 17. července do 18. srpna se o přihlášené děti postarají také v MŠ Demlova 28 a Na Dolech. MŠ Nad Plovárnou bude v provozu celé prázdniny kromě čtrnácti dnů od 24. července do 4. srpna," doplnila Maxová k provozu mateřských škol. 

Případné dotazy ohledně docházky mohou rodiče směřovat na Hanu Ustohalovou z odboru školství, kultury a tělovýchovy, a to telefonicky na čísle 565 592 315 nebo emailem: hana. ustohalova@jihlava-city.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Blanka Martinovská | Zdroj Ježkovy oči

Štítky školka, škola, družina, léto, prázdniny, provoz, vzdělání, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PŘEHLED: Vybrané družiny a školky v Jihlavě nepřeruší svůj provoz ani o letních prázdninách | Vzdělání | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.