Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Čeká nás Týden pro rodiny. Bude se mluvit o problémech ve vztazích i asertivitě

Jihlavský Family a Senior Point pořádá ve dnech 21. – 24. května hned několik akcí v rámci Týdne pro rodiny. Druhý ročník se ponese ve znamení rodinných a partnerských vztahů, které představují základní stavební kámen pro spokojený život.

„Na workshopech, seminářích a konferenci představíme způsoby, jak na dobrých vztazích pracovat a dále je rozvíjet, a jaká řešení mohou mít vztahy, které se ocitnou v problémech. K dispozici vám bude lektorský tým odborníků, kteří se dlouhodobě vztahovou problematikou zabývají,“ říká k chystaným akcím v rámci Týdne pro rodiny Jana Stejskalová z Family a Senior Pointu Jihlava.

Všechny aktivity se budou konat v prostorách krajského úřadu na Žižkově ulici. „Konkrétně 21. května to bude workshop na téma konflikty ve vztahu a jejich řešení. 22. května se bude mluvit o asertivním přístupu v rodinné komunikaci. Následující den bude na programu seminář s názvem Životní mapy, 24. května budeme mluvit o harmonizaci rodinných a partnerských vztahů,“ popisuje program jednotlivých dnů Stejskalová.

Podrobnosti najdou zájemci na webu

Foto pixabay.com

Štítky Týden pro rodiny, worskhopy, rodina, vztahy, asertivita, Jana Stejskalová, Jihlava, vztah

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čeká nás Týden pro rodiny. Bude se mluvit o problémech ve vztazích i asertivitě | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.