Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Sobota 31. srpna 2024  |  Svátek má Pavlína
Bez reklam

Na radnici v Jihlavě přišlo oznámení o rozbité lávce na lesní cestě. Už je opravená, stálo to 25 tisíc korun

Na odbor životního prostředí jihlavské radnice přišlo oznámení, které se týkalo poškozené lávky na lesní cestě nad Starou plovárnou. Stalo se tak v polovině června. Radnice teď informovala o tom, že je lávka již opravená.

O opravu se postaral odbor technických služeb s společně s odborem životního prostředí. Konkrétně jde o lávku na stezce nad vodní plochou Staré plovárny. Lávka měla poškozenou konstrukci, což způsobovalo nebezpečné propady.

„Dělníci na lávce očistili starý beton, zábradlí a kovové části, poté namontovali šalovací desky. Byla zde také nainstalována ocelová pětimilimetrová výztuž. Následně se vše zabetonovalo a byl proveden konečný nátěr zábradlí. Kvůli špatnému přístupu v lese se navíc muselo veškeré nářadí i materiál nosit na místo ručně," zmínila Aneta Hrdličková z jihlavského tiskového oddělení. 

Dodala, že kvůli rozbité lávce se musela z cesty odklonit také trasa cyklistického závodu Jihlavská 24MTB. Opravy po závodě pozdrželo deštivé počasí. „Oprava s dopravou materiálu, prací i odvozem vybouraných částí stála statutární město Jihlavu 25 tisíc korun," dodala Hrdličková. 

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Jihlava | Zdroj Ježkovy oči

Štítky lávka, oprava, les, stezka, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na radnici v Jihlavě přišlo oznámení o rozbité lávce na lesní cestě. Už je opravená, stálo to 25 tisíc korun | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.