Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jsem přesvědčen, že se Horácká aréna stane součástí identity města a projevem hrdosti obyvatel, říká nový jednatel Lindovský

Manažer jihlavské Horácké arény je vybraný. Radní Jihlavy dnes schválili do funkce jednatele nové zakládané společnosti, která bude provozovatelem Horácké multifunkční arény, Martina Lindovského, který pochází z Ostravy.

Nejvhodnější kandidát 

Tento muž byl komisí vybrán jako nejvhodnější kandidát, a to na základě posouzení prezentací a dle ústních pohovorů. Radní města Jihlavy dnes jeho ustanovení jednatelem schválili.

Stavba Horácké multifunkční arény pokračuje i v mrazech, vedení města už vybralo manažera

Ani mrazy svírající Vysočinu nezastavily práce na stavbě Horácké multifunkční arény. Několik desítek dělníků pracuje dál, jen bylo nutno v minulém týdnu pozastavit betonáž.

„Únorové zastupitelstvo města by mělo schvalovat založení nové obchodní společnosti Horácká mlultifunkční aréna s.r.o, jejímž jednatelem bude zkušený manažer, stávající obchodní ředitel spolku Dolní oblasti Vítkovice, kde pracuje už devátým rokem, od roku 2015," sdělil dnes v tiskové zprávě mluvčí jihlavské radnice Radovan Daněk. 

Martin Lindovský

Čtyřicetiletý absolvent Ostravské univerzity oboru geografie a regionální rozvoj se v oblasti kultury a destinačního managmentu pohybuje jako obchodní a projektový manažer od své promoce v roce 2010.

Zkušenosti sbíral například jako ředitel společnosti zabývající se zprostředkováním hotelových služeb, s marketingem a produkcí akcí má zkušenosti také z multižánrového centra Cooltour. V Dolních Vítkovicích vedl Martin Lindovský tým čtyřiceti lidí, produkoval akce a věnoval se obchodu, pořádání firemních a kulturních eventů a vedl také gastroprovozy. 

Zdroj: Město Jihlava 

„Martin Lindovský je zkušený organizátor akcí ve Vítkovicích, velmi schopný manažer, který je spoluautorem úspěšného projektu oživení industriální ostravské oblasti. Jsme moc rádi, že jsme se dohodli na vedení Horácké multifunkční arény v Jihlavě. Také mne potěšilo velké množství velmi schopných uchazečů o tuto pozici a jsem přesvědčen, že nový jednatel bude pro novou arénu velkým přínosem,“ uvedl primátor Jihlavy Petr Ryška. Podle jeho slov vybraný manažer představil výběrové komisi jednoznačně nejlepší koncepci fungování a projekt provozu nové haly.

„Velmi dobrý krok pro projekt." 

„Jsem rád, že jsme vybrali za pomoci soukromé poradenské společnosti velmi kvalitního kandidáta, alespoň se tak nyní jeví. Věřím, že jsme pro ten projekt udělali velmi dobrý krok, který tu obrovskou investici pomůže opravdu zhodnotit na sto procent. Takže to je teď moje velké očekávání a na tu spolupráci se moc těším,“ doplnil primátora jihlavský radní a manažer výstavby HMA David Beke.

Jak dále dodal mluvčí Daněk, Martin Lindovský se začne okamžitě podílet na výstavbě a vybavení Horácké multifunkční arény a bude pracovat také na organizaci programu v hale od začátku fungování arény od podzimu 2025.  „Jsem přesvědčen, že se Horácká aréna stane součástí identity města a projevem hrdosti místních obyvatel a od počátku zapadne do společensko-kulturního podhoubí celého regionu. Vnímám arénu jako nedílnou součást každodenních životů jednotlivců, místních spolků a organizací. Bude to komunitní projekt, který se stane přirozenou součástí DNA Kraje Vysočina a synonymem úspěchu a nové etapy rozvoje města Jihlavy,“ míní Martin Lindovský.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Jihlava | Zdroj Ježkovy oči

Štítky manažer, aréna, Martin Lindovský, Jihlava

Jsem přesvědčen, že se Horácká aréna stane součástí identity města a projevem hrdosti obyvatel, říká nový jednatel Lindovský | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.