Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V příštím týdnu se nevydávejte na dětské hřiště Heulos. Kvůli opravě bude zavřené

Majetkový odbor jihlavského magistrátu zajišťuje havarijní opravu poškozeného kabelového elektrického rozvodu včetně venkovních rozvaděčových pilířů v areálu letního amfiteátru Březinovy Sady. Týden kvůli tomu nebude fungovat dětské hřiště.

„Hřiště vedle letního kina bude uzavřeno od 14. do 21. června 2021. Podél vnitřní strany části oplocení tohoto hřiště budou totiž probíhat výkopové práce. To obnáší velký pohyb stavební mechanizace, přesuny hmot, pokládku elektrických kabelů apod. Z důvodu zajištění bezpečnosti, a proto abychom neohrozili žádného z návštěvníků a uživatelů je nutné dětské hřiště kompletně uzavřít,“ vysvětluje Radovan Daněk, mluvčí jihlavské radnice.

Provoz dětského hřiště bude plně obnovený v úterý 22. června po skončení výše uvedených prací. Ty by měly probíhat jen ve zbylé části areálu.

Opravy nebylo možné odkládat. „Bylo nutné a žádoucí provést práce na opravách v tomto měsíci, neboť v létě o prázdninách až do září jsou již v areálu naplánovány různé kulturní a společenské akce a do této doby je nutné mít elektrické rozvody funkční a provozuschopné. Omlouváme se proto návštěvníkům, ale jinak to nešlo vyřešit z důvodu bezpečnosti,“ řekl Ondřej Stránský z majetkového odboru jihlavského magistrátu.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky hřiště, Heulos, oprava, Jihlava, letní kino, dětské hřiště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V příštím týdnu se nevydávejte na dětské hřiště Heulos. Kvůli opravě bude zavřené | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.