Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Bizár na Havlíčkobrodsku. Muž z Jihlavy se vloupal do domu a nahý usnul ve vaně, majitel ho nedokázal vzbudit

Nezvyklý zážitek má za sebou devětadvacetiletý muž z Jihlavy. Během pár hodin se stihl vloupat do domu v Úsobí na Havlíčkobrodsku, kde pod vlivem alkoholu zvládl usnout ve vaně plné vody. Probudila ho až policejní hlídka, která ho převezla na záchytku.

Událost se stala v úterý 23. dubna kolem 23. hodiny. „Policisté přijali na integrovaném operačním středisku netradiční oznámení od muže, který uvedl, že v jeho domě, v obci Úsobí na Havlíčkobrodsku, ve vaně spí muž, kterého nezná a nejde vzbudit. Policisté vyjeli ihned po oznámení událost prověřit. Zjistili, že devětadvacetiletý muž z Jihlavy, který byl ovlivněn alkoholem, kdy dechová zkouška u něj vykázala 2,45 promile alkoholu, vnikl do neuzamčeného domu, vysvlékl se a napustil si vanu, ve které usnul,“ informovala o bizarním případu policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Policisté muže zajistili a odvezli ho do Jihlavy na záchytku, kde vystřízlivěl. Policisté zahájili úkony trestního řízení zahájili pro podezření z přečinu porušování domovní svobody. „Případ nadále prověřují,“ dodala Lébrová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Bartoš | Zdroj Policie ČR

Štítky vloupání, zloděj, vana, spánek, alkohol, policie, dům, Úsobí, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bizár na Havlíčkobrodsku. Muž z Jihlavy se vloupal do domu a nahý usnul ve vaně, majitel ho nedokázal vzbudit | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.