Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Vedení města se sešlo k poslední poradě. Ustavující zastupitelstvo se bude konat v pátek

Zřejmě úplně poslední poradu má za sebou současné vedení města Jihlavy. Konala se dnes. Pondělních porad se kromě primátora a jeho náměstků účastnil tajemník úřadu a tiskový mluvčí, případně k projednávaným tématům přizvaní hosté.

„Na poslední poradě se s primátorem Rudolfem Chloupkem setkali náměstci Vratislav Výborný a Jaromír Kalina, z účasti se omluvil náměstek Radek Popelka,“ upřesnil Martin Kukla, mluvčí jihlavské radnice.

První bod byl z části spíše organizační, kdy si primátor a náměstci upřesňovali informace k odevzdání služebních vozidel, počítačů a telefonů, dále se řešil program tohoto týdne a průběh pátečního ustavujícího zastupitelstva. „Ale i jen několik dní před ukončením činnosti bylo nutné řešit aktuální problematiku probíhajících investičních akcí,“ pokračuje Kukla.

Zda zavedenou praxi pondělních dopoledních porad převezme i nové vedení města, se ukáže v následujících týdnech. Ustavující schůze nového zastupitelstva proběhne už tento pátek 2. listopadu dopoledne.

„Po 10. hodině bude možné sledovat přenos jednání zastupitelstva tentokrát výjimečně z gotické síně jihlavské historické radnice on-line na stránkách města,“ uvedl závěrem mluvčí Kukla.

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky radnice, porada, vedení, schůze, zastupitelstvo, primátor, Martin Kukla, Jihlava, Rudolf Chloupek, Jaromír Kalina, Radek Popelka, Vratislav Výborný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vedení města se sešlo k poslední poradě. Ustavující zastupitelstvo se bude konat v pátek | Politika | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.