Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Již od zítra změny v jihlavské MHD: Nová noční linka a zkrácení intervalů u trolejbusů

Od zítra začnou v krajské Jihlavě platit nové jízdní řády na trolejbusových linkách městské hromadné dopravy. Zároveň začne jezdit nová noční linka s označením N.

Nové jízdní řády jsou k dispozici na webu Dopravního podniku města Jihlavy zde. Zároveň došlo k dílčím úpravám také na autobusových linkách s označením 7 (Popice/Vysoká) a také na lince 36 (Horní Kosov/Bosch Diesel).

Dojde také ke zkrácení intervalů trolejbusových linek na 12 minut v pracovní dny a na 15 minut o víkendech. Ke zkrácení intervalů dojde také u autobusových linek, to ale až na podzim.

Nové jízdní řády je možné stáhnout v aplikaci do mobilních telefonů, dále si je lidé mohou zakoupit v předprodeji v budově radnice na Masarykově náměstí a k dispozici jsou i ve vyhledávacím systému IDOS na internetu.

ČTĚTE TAKÉOd dubna budou jihlavské trolejbusy jezdit častěji, posílí také noční spoje

Během posledního březnového týdne pracovníci jihlavského dopravního podniku umisťovali nové jízdní řády do všech zastávek.

24. února proběhla v jihlavském DIODu veřejná diskuze týkající se právě všech změn v jihlavské městské hromadné dopravě. V budoucnu proběhne další takové setkání. To se bude týkat připravovaných změn, které začnou platit od podzimu (více o diskuzi v DIODU zde).

Foto Facebook Jihlavský MHD

Štítky městská hromadná doprava, jízdní řád, Jihlava, Robert Bosch GmbH, Dopravní podnik města Jihlavy, Popice, Horní Kosov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Již od zítra změny v jihlavské MHD: Nová noční linka a zkrácení intervalů u trolejbusů | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.