Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

PŘEHLED: Omezení a uzavírky v Třebíči. Řidiči nezaparkují u stadionu, na pár dní se uzavře i Karlovo náměstí

Třebíčská radnice informuje o aktuálních uzavírkách a dopravních omezeních pro řidiče. Pracuje se třeba u zimního stadionu nebo na parkovišti na Podzámecké nivě. V sobotu 11. května musí počítat lidé s tím, že se uzavře Karlovo náměstí.

Uzavírka parkoviště u zimního stadionu

Od začátku května probíhají stavební práce na rekonstrukci zimního stadionu v Třebíči. „Firma zde má zřízené staveniště a stadion bude rozšířen. Proto bude až do 30. dubna příštího roku parkoviště za zimním stadionem uzavřené," uvedla mluvčí třebíčské radnice Irini Martakidisová. 

Vedení Třebíče chce od kraje více peněz na zimní stadion, argumentuje Horáckou arénou

Dotace ve výši 87 873 000 korun. To je částka, kterou chce starosta Třebíče a krajský zastupitel Pavel Pacal (Pro Třebíč) podpořit rekonstrukci zimního stadionu v Třebíči z krajské pokladny. Argumentuje procentuální podporou Horácké multifunkční...

Oprava silnice s dvoudenní uzavírkou

Včera byla zahájena plošná oprava silnice v ulicích J. Suka a Jindřichova. Frézování staré vozovky a přípravné práce v podobě úpravy kanálů na dešťovou vodu a obrubníků probíhají za provozu s omezením. „Od pátku 17. května do neděle 19. května budou dělníci pokládat nový asfalt, za plné uzavírky," upoozornila mluvčí Třebíče. 

Parkoviště na Podzámecké nivě

Řidiči musí počítat s tím, že zítra bude od 14 do 20 hodin uzavřeno parkoviště na Podzámecké nivě. Důvodem jsou Oslavy osvobození.  

Uzavírky na Karlově náměstí

„V sobotu 11. května bude od 13:00 do 17:00 úplně uzavřeno Karlovo náměstí. Důvodem uzavírky je akce Sobota v pohybu, spojená s běžeckými závody v centru města. Od 15. do 19. května bude z důvodu konání oblíbených Pivních slavností uzavřena západní část Karlova náměstí," dodala Irini Martakidisová k dalším plánovaným akcím.  

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva | Foto Město Třebíč | Zdroj Město Třebíč

Štítky omezení, doprava, řidič, radnice, město, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PŘEHLED: Omezení a uzavírky v Třebíči. Řidiči nezaparkují u stadionu, na pár dní se uzavře i Karlovo náměstí | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.