Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Řidiči, pozor. O víkendu bude Vysočinou projíždět nadměrný náklad, svou cestu zahájí v sobotu v Třešti

Řidiči na Vysočině mohou během nadcházejícího víkendu na silnicích potkat nadměrný náklad. Budou ho doprovázet dopravní policisté. Řidiči musí být opatrní, protože vozidlo se může kvůli svým rozměrům dostat do protisměru.

„Během této soboty a neděle pojede napříč Krajem Vysočina a Jihočeským krajem, nadměrný náklad jednoho vozidla, převážející strojírenskou součást z Třeště do Hněvkovic. Náklad, za doprovodu dopravních policistů, bude směřován po silnicích I. a II. třídy, proto připomínáme řidičům, kteří pojedou po níže uvedených trasách, aby dbali zvýšené opatrnosti a případě potřeby, umožnili bezpečné projetí," vyzývá policejní mluvčí Milan Bajcura. 

Souprava vyjede v sobotu v 10 hodin z Třeště po silnici II/406 do Kostelce a poté po silnici II/605 do Olešné u Pelhřimova. Po plánované přestávce budu pokračovat po 22. hodině z Pelhřimova po silnici I/34 na Jindřichův Hradec, Třeboň až do Českých Budějovic. Následně projede krajským městem k Hluboké nad Vltavou, po silnici II/105 až na Hněvkovice.

„Délka nákladu je 23 metrů, šíře 7,2 metru a výška 4,2 metru, proto v některých místech bude třeba při projíždění zatáček nebo obcemi, vjetí do protisměru," upozorňuje mluvčí Bajcura. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Youtube.com

Štítky nadměrný, náklad, policie, doprava, Třešť, Kraj Vysočina, silnice, Hněvkovice, Pelhřimov, Jihočeský kraj, Kostelec (Krnov), Olešná, České Budějovice, Jindřichův Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiči, pozor. O víkendu bude Vysočinou projíždět nadměrný náklad, svou cestu zahájí v sobotu v Třešti | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.