Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Vedení Jihlavy i odborníci se budou pravidelně scházet s veřejností. Zatím on-line

O letošních investicích, stavbách nebo opravách chodníků budou v pondělí 1. března s veřejností mluvit primátorka Jihlavy Karolína Koubová spolu s prvním náměstkem Petrem Ryškou. A takové setkání s veřejností, zatím pouze on-line formou, určitě nebude jediné.

„Setkání navazují na úspěšné lednové virtuální kavárny, kde lidé mohli dávat podněty ke vznikající strategii města,“ uvedl Radovan Daněk, mluvčí jihlavské radnice.

Online setkání se budou konat každé pondělí od 17 hodin na webu nebo po naskenování QR kódu:  


Zmiňovaná první březnová kavárna proběhne už v pondělí 1. března. Druhé setkání 8. března bude na aktuální zdravotní téma. Eva Bartošková Jandová a Martin Šťastný budou diskutovat s lidmi na téma péče o duševní zdraví.

1. března na téma investice města a stav chodníků promluví primátorka Jihlavy Karolína Koubová a její první náměstek Petr Ryška. O týden později se bude mluvit o každodenním boji o duševním zdraví, hosty budou Eva Bartošková Jandová a Martin Šťastný. V pondělí 15. března se bude mluvit o Kronospanu, čistotě města a péči o památky, na on-line setkání přijali pozvání náměstci primátorky Vít Zeman a Martin Laštovička. Další zdravotní téma přijde na řadu 22. března - konkrétně se Stanislavem Wasserbauerem a Irenou Zimenovou, kteří budou mluvit o tom, jak předcházet nádorovým onemocněním. Březnová on-line setkání ukončí téma parkování a doprava ve městě, to doplní školství v době pandemie. Zde se slova ujmou radní města Daniel Škarka a Jaroslav Vymazal. 

Ohodnoť článek

Foto Magistrát města Jihlavy / Facebook

Štítky setkání, veřejnost, radnice, magistrát, Jihlava, on-line, Petr Ryška, Karolína Koubová, Jaroslav Vymazal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vedení Jihlavy i odborníci se budou pravidelně scházet s veřejností. Zatím on-line | Jihlavsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.