Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hasiči z Vysočiny měli klidnou službu. Zasahovali i u požáru, ale naštěstí ne vánočního stromku

O poznání klidnější službu oproti zdravotníkům mají za sebou vysočinští hasiči. Během Štědrého dne nezasahovali u žádného typicky vánočního požáru. Naštěstí nemuseli vyjíždět ani k dopravní nehodě.

„V průběhu Štědrého dne jsme zasahovali celkem u dvanácti událostí. Před půl pátou ráno likvidovaly tři jednotky hasičů požár osobního vozidla u Jinošova na Třebíčsku. Požár se obešel bez zranění. Plameny za sebou zanechaly majetkovou škodu 35 tisíc korun. V průběhu dne jsme několikrát poskytli technickou pomoc – otevření uzavřených prostor, likvidace olejových skvrn na vozovce a transport pacienta,“ popsala Petra Musilová, mluvčí krajských hasičů.

Štědrý den byl u záchranářů z Vysočiny opravdu štědrý. Měli celkem 135 výjezdů

Řada z nás musí i během vánočních svátků do práce. Jako třeba zdravotníci. Ti na Vysočině se během prvního vánočního svátku nezastavili. Na Vysočině měli celkem 135 výjezdů.

Po čtvrté hodině odpoledne zasahovali jihlavští profesionální hasiči společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Jihlavy – Bedřichova u požáru sazí v komíně na domě v ulici Sokolovská v Jihlavě. Požár se obešel bez zranění a beze škody.

„A jak Štědrý den pro hasiče začal, tak také skončil – požárem. Jen pár minut před půlnocí vyjely čtyři jednotky hasičů k požáru dřeva v kotelně domu v Martínkově na Třebíčsku. I tento požár se obešel bez zranění a beze škody,“ uzavřela mluvčí Musilová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Libereckého kraje

Štítky hasiči, služba, výjezd, Vánoce, Štědrý den, požár, Kraj Vysočina, úraz, okres Třebíč, Jihlava, sbor dobrovolných hasičů, Jinošov, Bedřichov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiči z Vysočiny měli klidnou službu. Zasahovali i u požáru, ale naštěstí ne vánočního stromku | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.