Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Hokejbaloví Flyers i SK Jihlava postoupili s přehledem do druholigového semifinále

Papírové předpoklady potvrzeny. Oba jihlavské týmy z druholigové skupiny Morava jih si nedělaly ve svých čtvrtfinálových sériích problémy v nejkratším možném čase postoupily do další fáze play-off.

Vítěz základní části SK Jihlava postoupil do druholigového semifinále s velkým přehledem. V domácím prostředí nedovolili brněnským Eagles ani branku a po jednoznačných výsledcích 5:0 a 10:0 si vytvořili velmi slibnou pozici pro pokračování série. A tu rázně v brněnské metropoli ukončili. Ofenzíva Jihlavanů se opět činila a domácím Eagles na rozloučenou se sezónou uštědřili debakl 12:4. V útoku byli nejvýraznější Střecha (6 gólů), Hlavatý (7 gólů) a Ileček (4 góly), dvě nuly vychytal mladý Čára.    

Postup do semifinále slaví těž Flyers Jihlava. I ti byli proti Brno Bulldogs favority, i když první zápas série byl velmi dramatický. Flyers prohrávali o tři branky, pak skóre otočili, aby pár vteřin do konce nechali soupeře srovnat a první bod v sérii za výhru 6:5 si zajistili až v nájezdech. Druhý zápas už byl jednoznačný, Jihlavané zaznamenali výhru 6:1. I přetí zápas série se odehrál podle jihlavských not a ze hřiště Bulldogs si Flyers odvezli výhru 7:3 a postup. K němu táhli tým zejména produktivní útočníci Jobák s Pospíchalem (po čtyřech gólech).

Ohodnoť článek

Foto Flyers Jihlava

Štítky SK Jihlava, Flyers Jihlava, hokejbal, play-off

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejbaloví Flyers i SK Jihlava postoupili s přehledem do druholigového semifinále | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.