Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Hokejbalisté SK Jihlava ovládli svoji druholigovou skupinu, Flyers skončili druzí. Oběma celkům nyní začíná play-off

Jihlavští hokejbalisté dobře prezentovali svojí krajské město ve druholigové skupině Morava jih. Základní část vyhrál SK, když v základní části prohráli pouze jedno utkání, na druhém místě jim sekundovali jejich městští rivalové Flyers. Ve čtvrtfinále play-off, které začne o tomto víkendu, se SK utká s Eagles Brno, Flyers vyzvou rezervu brněnských Bulldogs.

Je dobojováno, alespoň co se základní části týče. Do play-off druholigové skupiny Morava jih, naskočí hokejbalisté SK Jihlava coby vítěz základní části. Ve čtvrtfinálové sérii hrané na tři vítězní zápasy je čeká Eagles Brno. První dva zápasy jsou na programu v Jihlavě a to v sobotu 15. dubna od 16 hodin a v neděli 16. dubna od 11 hodin. Flyers začínají taky v domácím prostředí, Bulldogs přivítají v sobotu ve 14 hodin a v neděli ve 13 hodin.

„Vítězství v základní části je určitě příjemné, ale nic to neznamená. Až teď začíná ta pravá sezóna,“ nepřeceňuje postavení v tabulce asistent kapitána Jan Střecha. „Play-off je něco jiného. Papírové předpoklady se mažou, každý cítí novou šanci. Všechny týmy myslí na titul a dají do toho vše. Tady se Vám jeden víkend nepovede a může být klidně po sezóně,“ dodává předseda oddílu Libor Doležal.

Toho jistě těší i fakt, že jeho svěřenci opanovali individuální statistiky soutěže. Nejproduktivnějším hráče se stal útočník Jan Střecha, který posbíral 44 kanadských bodů (22+22). Stejný hráč si navíc podmanil také tabulku střelců. Nejlepším brankářem soutěže je pak věkem stále junior Lukáš Čára, jehož procentuální úspěšnost zákroku se zastavila na čísle 92,4 %.

Čtvrtfinálové dvojice play-off Morava jih:

SK Jihlava (1.) – Eagles Brno (8.)
HBC Flyers Jihlava (2.) – HBK Bulldogs Brno “B“ (7.)
SK Sudoměřice (3.) – JVSK Slza Okříšky (6.)
HBK Roconaba Zohor (4.) – HBC Hodonín (5.)

Ohodnoť článek

Foto SK Jihlava | Zdroj SK Jihlava

Štítky SK Jihlava, Flyers Jihlava, hokejbal, play-off

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejbalisté SK Jihlava ovládli svoji druholigovou skupinu, Flyers skončili druzí. Oběma celkům nyní začíná play-off | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.