Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Ostatní sporty

V jihlavském lezeckém centru nabízejí nové horolezecké kurzy pro dospělé

Lezecké centrum Wall street Tendon v Jihlavě nově otevřelo skupinové tréninky pro dospělé. Probíhají každé úterý od půl šesté do sedmi hodin večer. Přihlásit se mohou začátečníci i pokročilí lezci.

V sobotu proběhne v jihlavském lezeckém centru tradiční závod dětí v lezení na obtížnost

V sobotu 7. prosince se v Lezeckém centru Jihlava uskuteční tradiční závod dětí v lezení na obtížnost HUDY Cup 2019. Účastnit se jej mohou všechny děti a mládež ve věku od čtyř do devatenácti let.

Jihlavští hokejbalisté zakončili podzim prohrou v Přelouči, v první lize jim patří slušné páté místo

Hokejbalisté SK Jihlava zakončili podzimní část první ligy prohrou v Přelouči. Výsledek 2:5 určil, že hokejbalisté z Vysočiny přezimují na pátém místě soutěže, což je pro nováčka slušný vklad do jarních bojů.

Dorostenci Vysočiny Gladiators jsou mistry ČR! Ve finále přestříleli Brno Sígrs 60:56

Organizace Vysočina Gladiators slaví další velký úspěch svého mládežnického týmu. Po sobotním stříbru juniorů dokonce na nejvyšší republikový stupínek vystoupali dorostenci, kteří v dnešním ofenzivně laděném finále porazili brněnské Sígrs 60:56.

Juniorka Vysočiny Gladiators je druhá nejlepší v republice. Ve finále podlehla pražským Black Panthers

Dlouho to vypadalo na tzv. perfektní sezónu, nakonec však letošní spanilá jízda juniorského týmu amerického fotbalu Vysočina Gladiators skončila ve finálovém utkání porážkou. Nad jejich síly byl tým Prague Black Panthers, který v Junior Bowlu...

Jihlavští hokejbalisté hráli letos naposledy doma, brněnské Bulldogs porazili na nájezdy

Poslední domácí zápas v tomto kalendářním roce odehráli jihlavští hokejbalisté proti Brnu. Jihomoravské derby nakonec musely rozhodnout až samostatné nájezdy, ve kterých byli úspěšnější hráči z Vysočiny, který si připsali výhru 4:3.

Šipková Akademie Dušejov pořádá jubilejní 5. Regionální Master Vysočiny v elektronických šipkách

Tým Šipkové Akademie Dušejov zve dne 26. října všechny milovníky elektronických šipek na největší turnaj na Vysočině, jubilejní 5. Regionální Master Vysočiny

Basketbalisté BC Vysočina nezvládli zápas v Opavě, připisují si druhou prvoligovou porážku

Po dvou úvodních výhrách přišla druhá porážka. Basketbalisté BC Vysočina v rámci čtvrtého kola první ligy neuspěli na palubovce rezervního týmu Opavy a zejména vlivem špatné střelby si Slezska odvezli prohru 75:62.

Jihlavu v neděli čeká špičkový americký fotbal. Česká reprezentace vyzve mistry Evropy z Francie

Reprezentace mužů vstoupí do úvodní fáze mistrovství Evropy proti velmi silnému soupeři. Francie je totiž úřadujícím šampionem starého kontinentu a cestu za obhajobou začínají v neděli od 16 hodin na stadionu FC Vysočina Jihlavě zápasem proti...

Lukáš Krpálek má z grandslamu v Brazílii bronz, prohrál jen se suverénem Rinerem

Judista Lukáš Krpálek získal v nejtěžší váhové kategorii bronz na grandslamu v Brazílii. Na prvním turnaji po srpnovém triumfu na mistrovství světa prohrál jihlavský rodák jen v semifinále s francouzskou legendou Teddym Rinerem. Zápas o bronz s...

Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.