Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Smutní, ale přesto hrdí. Junioři Dukly těsně prohráli v Mladé Boleslavi, v extralize tak skončili čtvrtí

Na úplném konci sezóny se štěstěna na juniory Dukly neusmála. Po remíze v prvním zápase o třetí místo v extralize byl v pondělí vidět opět vyrovnaný souboj, avšak pro Jihlavany se smutným výsledkem. Celkově čtvrtým místem ale dosáhli, navzdory celoročnímu azylu, na historicky nejlepší výsledek juniorů v extralize.

Ve druhém zápase o bronz bylo k vidění spoustu šancí, na góly byl ovšem zápas v první polovině chudý. Střelecká převaha Dukly v první třetině na gól nestačila, na první branku se čekalo až do druhé třetiny. Ve 24. minutě potrestal první vyloučení Jihlavy domácí Lisler, těsně před koncem třetiny však dokázal vyrovnat nenápadnou střelou Kravec. Ve třetí třetině opět šla Boleslav do vedení zásluhou Poláka, pět minut před koncem znovu vrátil Jihlavě naději na bronz Broš. Pouhé tři minuty před koncem ale Boleslav znovu využila Vimmerem přesilovou hru a upravila na 3:2. Hra bez brankáře už bohužel branku nepřinesla a junioři Dukly skončili sezonu bez medaile na čtvrtém místě.

BK Mladá Boleslav - HC Dukla Jihlava 3:2 (0:0, 1:1, 2:1)

Branky a nahrávky: 24. Lisler (Křepelka), 45. Polák (Hruška, Sypecký), 57. Vimmer (Křepelka, Polák) – 36. Kravec (Klapica, Vandas), 55. Broš (Straka, Chvátal). 

Rozhodčí: Zavřel, Veselý – Gregar, Thuma. Diváci: 345.

Mladá Boleslav: Forst – Křepelka, Vlasák, Sypecký, Moravec, Rajgl – Král, Hruška, Polák, Vyroubal, Vimmer, Malínek, Gardoň, Lisler, Půček, Vítek, Zvagulis, Hrouda.

Jihlava: Maláč (Pulda) – Topol, Vandas, Číhal, Šabatka, Chvátal, Tomšík, Ludvík – Jungwirth, Menšik, Rauš, Straka, Broš, Báťa, Kravec, Coufal, Sojka, Klapica, Modl, Pavelec

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, junioři, play-off

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Smutní, ale přesto hrdí. Junioři Dukly těsně prohráli v Mladé Boleslavi, v extralize tak skončili čtvrtí | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.