Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Učitelé na Vysočině nemají moc zájem o antigenní testování na covid

Pouze 366 pedagogických pracovníků v Kraji Vysočinu mělo do pondělí 7. prosince zájem o dobrovolné antigenní testování na onemocnění covid-19. Zatím nejvíce se jich k testování objednalo na Třebíčsku.

Dnes vyjely do terénu dva odběrové týmy HZS Kraje Vysočina směr Přibyslav - Golčův Jeníkov - Chotěboř a Ledeč nad Sázavou - Světlá nad Sázavou.

Ve čtvrtek 10. prosince týmy odeberou objednané zájemce v oblastech Třešť - Telč a Polná, Bystřice nad Pernštejnem. V dalších dnech budou výjezdové týmy směřovat do dalších lokalit dle zájmu školských zařízení.

Výjezdový tým tam stihl otestovat během prvního dne 126 osob. Nejmenší zájem o testování je zatím na Pelhřimovsku, prostřednictvím elektronického objednávání projevilo zájem o antigenní testování jen 26 pedagogů.

Podle informací Kláry Jirákové, krajské koordinátorky odběrových míst, vyjedou do terénu od 9. prosince testovat i dva týmy Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina.

Dobrovolné antigenní testování se v případě Kraje Vysočina týká až 10 tisíc pedagogů.

Ohodnoť článek

Foto HZS KHK

Štítky test, antigenní, covid, koronavirus, pedagog, Vysočina, Kraj Vysočina, okres Třebíč, Hasičský záchranný sbor, Telč, Světlá nad Sázavou, Třešť, Polná, Přibyslav, Golčův Jeníkov, Chotěboř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Učitelé na Vysočině nemají moc zájem o antigenní testování na covid | Koronavirus | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.