Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jak provést umělé dýchání a masáž srdce? Nejen to zodpoví kurz první pomoci v novoměstské nemocnici

Novoměstská nemocnice nabízí laické veřejnosti kurzy první pomoci. Je určitě důležité vědět, jak pomoci druhému člověku, protože ne vždy si víme rady, když se setkáme s nějakým zraněním.

„Každý se může někdy ocitnout v situaci, kdy na něm bude druhý člověk závislý a bude potřebovat pomoc. V Nemocnici Nové Město na Moravě proto pravidelně pořádáme pro zájemce z řad laické veřejnosti bezplatné Kurzy první pomoci. Další v pořadí se uskuteční v úterý 6. června 2023 v 17 hodin v pavilonu chirurgických oborů v zasedací místnosti pod heliportem,“ informovala ve zprávě pro novináře mluvčí nemocnice Helena Zelená Křížová.

O první pomoci bude i tentokrát mluvit vedoucí lékařka urgentního příjmu ARO Karolína Brodinová. Účastníky čekají dvě hodiny prezentace, názorných ukázek i samostatné výuky.

„Naučí se, jak na umělé dýchání a nepřímou masáž srdeční, kterou si pod dohledem zkušené lektorky vyzkouší na resuscitačním modelu. Zájemci o bezplatný Kurz první pomoci se mohou do pátku 2. června 2023 přihlásit na e-mailovou adresu helena.zelena@nnm.cz nebo na telefonním čísle 566 801 617. Počet míst je omezený,“ doplňuje mluvčí nemocnice důležité informace.

Ohodnoť článek

Foto Nemocnice Nové Město na Moravě

Štítky první, pomoc, záchrana, život, kurz, veřejnost, nemocnice, Nové Město na Moravě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak provést umělé dýchání a masáž srdce? Nejen to zodpoví kurz první pomoci v novoměstské nemocnici | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.