Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

FOTO: Jihlavská vysoká škola letos poprvé rozdala diplomy absolventům. Promoci si užilo přes sto studentů

Jihlavská Vysoká škola polytechnická (VŠPJ), která v tomto roce slaví dvacetileté výročí, má za sebou první letošní promoce. Slavnostní ukončení studia si užili čerství nositelé titulu bakalář z ekonomických, technických a zdravotnických programů, i inženýři, kterým se podařilo úspěšně dostudovat navazující magisterský studijní program Aplikovaná technika pro průmyslovou praxi.

„Z celkového počtu 139 studentek a studentů, kteří úspěšně ukončili studium v září loňského roku a v lednu a únoru letošního roku, se tradičního ceremoniálu zúčastnilo 104 absolventů. Zatímco v dopoledních hodinách obdrželi své bakalářské diplomy čerstvé absolventky a absolventi ekonomických programů Cestovní ruch a Finance a řízení, v odpoledních hodinách symbolicky zakončili své bakalářské studium také absolventky a absolventi zdravotnicky a sociálně zaměřených oborů i technických programů,“ uvedla vedoucí oddělení marketingu a propagace VŠPJ Martina Tomšů.

Odpoledne si pro diplom přišli tři čerství inženýři. Po promoci měli již tradičně možnost zvěčnit se se svými blízkými a vyučujícími v samoobslužném fotokoutku.

Přes dva tisíce studentů 

Tomšů doplnila, že na VŠPJ aktuálně studuje více než dva tisíce prezenčních i dálkových studentů, a to nejen v bakalářském studiu, ale i ve dvou navazujících magisterských programech.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Vysoká škola polytechnická Jihlava

Štítky vysoká, škola, promoce, absolvent, student, studium, titul, bakalář, inženýr, VŠPJ, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

selena olds

Hi i love sex my contact here vipdeit.com/sex20.html
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

..

.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Pondělí, 11. března 2024, 00:32Odpovědět

Paula Fox

❤️Ah­­­oj, kl­­­uci) Jmen­­­uji s­­­e Pa­­­ula, j­­­e mi 2­­­1 l­­­et) Js­­­em zaci­­­najici s­­­e­­­x mod­­­el­­­ka 1­­­8­­­+) Ra­­­da s­­­e ne­­­cha­­­vam fo­­­tit n­a­­ha) Pros­­­im, ohod­­­notte m­­­e fotog­­­rafie ➤ Ja.cat/id350965

Neděle, 10. března 2024, 13:37Odpovědět

FOTO: Jihlavská vysoká škola letos poprvé rozdala diplomy absolventům. Promoci si užilo přes sto studentů | Vzdělání | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.