Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Šestatřicetiletá žena o sobě od včerejška nedala vědět. Zřejmě má u sebe psa

Policisté hledají šestatřicetiletou Renatu Mičkovou, která odešla v úterý 19. února v dopoledne ze svého bydliště v obci na Náměšťsku a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu. S pátráním může pomoci také veřejnost.

Policisté po ženě začali pátrat ihned po oznámení o jejím pohřešování. „Policisté pohřešovanou ženu hledali v lokalitě místa jejího bydliště i širokého okolí, prověřili zdravotnická zařízení, dopravní spoje, další příbuzné a pátrali po ní i na dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet,“ říká Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Renana Mičková je vysoká přibližně 170 centimetrů, hubené postavy. Má zelené oči a velmi světlé obarvené vlasy. Na sobě by mohla mít oblečení světlé barvy. U sebe má pohřešovaná žena zřejmě malého černého psa.

Na základě šetření policisté zjistili, že žena byla v úterý 19. února odpoledne viděna projíždějícím řidičem, jak jde po silnici vedoucí z Kralic nad Oslavou ve směru na Rapotice. Dále má žena rodinné vazby na Brněnsku, proto by se mohla pohybovat také zde.

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná žena v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ vyzývá Kroutilová.

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, Renata Mičková, policie, veřejnost, 158, Kralice nad Oslavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: Šestatřicetiletá žena o sobě od včerejška nedala vědět. Zřejmě má u sebe psa | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.