Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Nominace na další ročník Ženy regionu jsou v plném proudu. Vyhlášeno je osm kategorií

V těchto dnech je ideální čas na to přihlásit se do celostátní soutěže Žena regionu. Tento projekt je určen pro všechny ženy, které dělají více než ostatní, ať už svým aktivním přístupem inspirují okolí, podílejí se na veřejném životě nebo pomáhají ostatním.

Pokud jste samy vhodnou kandidátkou nebo máte ve svém okolí ženu, jejíž práce si zaslouží ocenit, nominujte ji. Můžete přihlásit svou přítelkyni, sestru, matku nebo kolegyni z práce.

Ženy se v rámci této soutěže budou ucházet o titul hned v několika kategoriích. Konkrétně v oblasti podnikání, politika a veřejná správa, vzdělávání, věda a výzkum, zdravotnictví a charitativní činnost, umění, kultura a sport.

V minulém ročníku krajská porota titul věnovala Zuzaně Kazdové, která provozuje na Vysočině záchytnou stanici pro týrané, zraněné, zanedbané nebo agresivní koně. „Její charitativní aktivita byla podpořena i Krajem Vysočina,“ informovala radní Kraje Vysočina pro oblast kultury, památkové péče a cestovního ruchu Marie Kružíková.

Dalšími oceněnými, které nezištně přispívají k rozvoji regionu, se naposledy staly Marie Gregorová, zakladatelka obecně prospěné společnosti Sdílení, a Pavla Chadimová, starostka Heřmanova na Žďársku.

Soutěž se vyhlašuje od roku 2009 s cílem zviditelnit a podpořit obětavou práci žen z daného regionu. Nad letošním sedmým ročníkem soutěže převzal záštitu Senát Parlamentu České republiky v čele s předsedou Milanem Štěchem a Asociace krajů České republiky.

Pro letošní ročník jsou přihlášky přijímány do 1. března. 

Foto www.zenaregionu.cz

Štítky soutěž, Kraj Vysočina, Marie Kružíková, Milan Štěch, Senát Parlamentu ČR, Asociace krajů České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nominace na další ročník Ženy regionu jsou v plném proudu. Vyhlášeno je osm kategorií | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.