Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Odlehčovací služba Adapta bude díky Burze filantropie slyšet

Odlehčovací služba Adapta Oblastní charity Jihlava se zúčastnila veřejného hlasování 2. ročníku Burzy filantropie, kde skončila na druhém místě. Její projekt nazvaný Chceme být slyšet, který dělá z uživatelů služby opravdové hvězdy, protože jim umožní pořídit profesionální zvukovou techniku na jejich taneční a divadelní představení, oslovil i donátory, a ti ho podpořili částkou 37 tisíc korun.

„Máme obrovskou radost, že jsme v konkurenci opravdu silných projektů uspěli. Rádi bychom se s vámi všemi podělili a poděkovali za podporu, kterou Adaptě dlouhodobě projevujete, proto vás srdečně zveme na naše příští vystoupení. Sledujte naše webové nebo facebookové stránky, kde vás o budeme o připravovaných akcích informovat,“ posílá pozvánku Jana Nagyová, vedoucí služby.

Burza filantropie dává možnost prezentace jak neziskovkám, tak zúčastněným donátorům. Jejím cílem je nejen přímá podpora přihlášených projektů, ale také navázání kontaktů, které často vyústí i v další spolupráci neziskovek a firem.

ČTĚTE TAKÉ: FOTO: Díky novým prostorům v Adaptě si odpočinou lidé, kteří nonstop pečují o své blízké 

„Burze filantropie je nejen transparentním nástrojem podpory neziskových projektů, ale také platformou pro setkání a spolupráci neziskových organizací, firem a zástupců podnikatelské sféry a veřejné správy. V neposlední řadě je také společenskou akcí, k jejíž účasti je zvána i veřejnost,“ dodává Zuzana Pěchotová, předsedkyně pořádajícího spolku KOUS Vysočina.

Odlehčovací služba Adapta
Adapta je tady pro ty, kteří se nepřetržitě starají 24 hodin o lidi s handicapem. Nabízí terénní, ambulantní a nově i pobytovou formu služby. Jejími uživateli jsou lidé od 7 do 64 let a mají mentální, kombinované nebo tělesné postižení. Sídlí v Jihlavě na Mahenově ulici.

Tisková zpráva | Foto Lenka Dvořáková

Štítky Adapta, služba, Charita Jihlava, Burza filantropie, projekt, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odlehčovací služba Adapta bude díky Burze filantropie slyšet | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.