Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Pro přídavky, porodné či příspěvek na bydlení od dubna jinam. Jihlavské pracoviště čeká stěhování

Lidé, kteří si v Jihlavě plánují vyřídit nějakou ze státních dávek sociální podpory, musí počítat s tím, že od 1. dubna půjdou na novou adresu. Pobočka úřadu práce, která má na tyto dávky na starosti a nyní sídlí v Tolstého ulici poblíž Vysoké školy polytechnické, se přestěhuje do Brtnické ulice.

Na pobočku se obrací lidé, kteří chtějí vyřídit přídavky na dítě, rodičovský příspěvek, příspěvek na bydlení, porodné, pohřebné a dávky pěstounské péče. „Pobočka v Tolstého ulici bude v provozu do 30. března 2024, a to tak, že do 20. 3. 2024 bude v plném pracovním režimu a od 21. 3. 2024 do konce měsíce bude fungovat pouze omezeně,“ informoval redakci Drbny Pavel Literák z pobočky úřadu práce v Jihlavě. 

Od 1. dubna si občané Jihlavy a jejího správního obvodu budou moci o tyto dávky požádat na nové adrese Brtnická 2531/21, a to v budově „B“, kde se již dnes vyřizuje agenda nezaměstnanosti.

„Případné dotazy Vám zodpovíme na telefonu +420 950 123 081, +420 950 123 086 nebo případně na e-mailu podatelna.ji@uradprace.cz," dodal Pavel Literák. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Lenka Dvořáková

Štítky dávka, sociální, podpora, pracoviště, stěhování, Tolstého, Brtnická, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pro přídavky, porodné či příspěvek na bydlení od dubna jinam. Jihlavské pracoviště čeká stěhování | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.