Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tři králové dorazili také do Jaderné elektrárny Dukovany, koledovali pro třebíčskou charitu

Vzácná návštěva ve čtvrtek přijela na tradiční novoroční koledování za dukovanskými energetiky. Popřát do nového roku přišli elektrárně a jejím zaměstnancům Tři králové, kteří mohli díky příznivé situaci koledovat přímo v areálu elektrárny. Pláště a královské koruny oblékli vedoucí zařízení Oblastní charity Třebíč. Kromě štědrých příspěvků od zaměstnanců dostali koledníci také chutný oběd v závodní jídelně.

V čase oběda se zaměstnanci elektrárny potkali s koledníky v hale před jídelnou. Za zvuku harmoniky a zpěvu koled se mohli připojit k celostátní sbírce na pomoc potřebným. „Dobrý rok vám vinšujem a vše dobré přejem,“ srdečně a s úsměvem prozpěvovali koledníci. Po dvou hodinách koledování byly dvě pokladničky nadité penězi. 

„Zaměstnanci městnali do malého otvoru pokladničky mince i papírové bankovky. Děkujeme za tuto pomoc, ale i celoroční spolupráci při dalších sbírkách, dobrovolnických dnech a dalších důležitých charitních projektech,“ říká František Žák, zástupce ředitele Oblastní charity Třebíč.

Po dvou letech se koledníci vrátili do chráněného prostoru elektrárny, kde se mohli přímo setkat se zaměstnanci a osobně jim popřát. V uplynulých dvou letech nebyl vstup do elektrárny z důvodu platnosti preventivních ochranných opatřením možný a symbolické koledování probíhalo venku před areálem.

Ohodnoť článek

Foto JE Dukovany | Zdroj JE Dukovany

Štítky Dukovany, jaderná elektrárna, Tři králové, koleda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři králové dorazili také do Jaderné elektrárny Dukovany, koledovali pro třebíčskou charitu | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.