Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

POLITICKÁ KORIDA: Co by zastupitelé popřáli městu Jihlava do roku 2023?

Blíží se konec roku, čas přání a vyhlídek na rok další. Co by městu Jihlava do roku 2023 popřáli jeho zastupitelé?

Redakční dotaz: Co byste městu Jihlava popřáli do nového roku? Co by dobré, aby se mu v roce 2023 podařilo?

Miroslava Zápotočná (Starostové a nezávislí) 

Přála bych Jihlavě aktivní občany se zájmem o veřejné dění a Jihlavu obecně. Čím více lidí se bude zajímat a zapojovat, tím více se Jihlava může posouvat kupředu. Nebuďme lhostejní, zajímejme se o život kolem nás, jinak se nemůžeme hnout z místa, a to by byla škoda. Doufám, že se Jihlavě s novým vedením v roce 2023 podaří získat i novou dynamiku, jež však bude rozpočtově směřovat ke všem Jihlavákům.

Jiří Kotlík (ANO) 

Dovolte mi, jakožto předsedovi zastupitelského klubu ANO Jihlava popřát za sebe a celý náš klub, aby nám svěřená důvěra voličů padla na úrodnou půdu a co možná v nejkratší době přinášela kladné výsledky. Aby v nadcházejícím roce, pod novým vedením ustálo veškeré nesnáze a posouvalo se ku prosperitě a vytyčeným cílům. V nelehkých dobách se ukazuje pravý lidský charakter, a nyní máme všichni možnost ukázat to nejlepší, co se v nás skrývá. Všem občanům přeji pevné zdraví, lásku, hojnost a úspěch po celý rok. Zároveň pak abychom jako jedna velká rodina drželi pospolu.

Daniel Škarka (Piráti a Fórum Jihlava) 

Jihlavě a Jihlavanům přeji za Piráty a Fórum Jihlava zejména klidný vstup do nového roku, aby si nenechali znepříjemnit život často nezodpovědným přístupem některých obyvatel, kteří odpalují rachejtle a petardy takřka kdekoliv. Užijte si rodiny, přátel a odpočinku natolik, abychom v příštím roce všichni společně zvládli nárůst cen energií, nájmů a dalších pro život klíčových věcí, abychom mohli lépe pečovat o naše blízké a naše okolí, abychom byli opět o něco více rozumějící si navzájem a solidární. Krásné svátky a klidný nadějeplný nový rok.


Odpovědi byly seřazeny chronologicky od nejdřívější po nejpozdější. Další oslovení městští zastupitelé Hana Šíma (ODS a KDU-ČSL) a David Mészáros (SPD) na dotaz redakce do uzávěrky neodpověděli.  

Ohodnoť článek

Foto turistickamapa.cz

Štítky politická korida, Jihlava, 2023, přání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

POLITICKÁ KORIDA: Co by zastupitelé popřáli městu Jihlava do roku 2023? | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.