Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Městská policie v Telči dostane nový alkoholtester za 50 tisíc korun

Na téměř 50 tisíc korun vyjde pořízení nového moderního alkoholtesteru, který bude využívat městská policie v Telči na Jihlavsku. Už v minulosti Kraj Vysočina stejnou technikou vybavil všechna ostatní déle fungující pracoviště městských policií v regionu.

„Technické vybavení v hodnotě téměř 50 tisíc korun by mělo přispět ke zvýšení bezpečnosti obyvatel města a k posílení účinnosti preventivních opatření včetně rozšíření činnosti tamní městské policie v oblasti bezpečnosti silničního provozu. Už v minulosti Kraj Vysočina stejnou technikou vybavil všechna ostatní déle fungující pracoviště městských policií v regionu," říká v tiskové zprávě hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek. 

Dotaci na zakoupení alkoholtestru získala už v roce 2009 města Jihlava, Třebíč, Žďár nad Sázavou, Havlíčkův Brod. O rok později Kraj Vysočina přispěl na nákup technického vybavení městské policie ve Velkém Meziříčí, Chotěboři, Světlé nad Sázavou, Moravských Budějovicích a v Novém Městě na Moravě. V roce 2017 dotaci na technické vybavení získala Velká Bíteš.

„Kraj Vysočina už v minulosti podpořil v rámci nabídnutých dotací např. nákup vybavení služeben a dalších obecních objektů zabezpečovacími systémy," dodává Jitka Svatošová, mluvčí Kraje Vysočina. 

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Kraj Vysočina

Štítky tester, alkohol, kontrola, městská, policie, strážník, pořádek, bezpečnost, Telč, obecní policie, Kraj Vysočina, okres Jihlava, Vítězslav Schrek, Jihlava, Třebíč, Žďár nad Sázavou, Havlíčkův Brod, Velké Meziříčí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Městská policie v Telči dostane nový alkoholtester za 50 tisíc korun | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.