Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Tip na výlet: Přijďte se bát na zámek v Brtnici. Strašidla vás provedou halloweenskou párty

Venku se s listopadem citelně ochladilo, proto dnešní víkendová pozvánka na výlet nebude venkovní, ale přesuneme se dovnitř. Konkrétně do Brtnice na Jihlavsku, kde se na tamním zámku v sobotu 6. listopadu bude pořádat Halloweenská párty. Návštěvníkům akce se ukážou i nově zrekonstruované prostory.

Halloween na zámku se koná již po čtvrté. Start párty je na nádvoří zámku a dále se pokračuje strašidelnou cestou zámkem, kde lidé uvidí nově zpřístupněné prostory.

„V 17 hodin se vám otevřou dveře a vy vstoupíte do tajuplného zámku. Čeká na vás vzrušení a pocit, že jste překonali strach. Téměř v každé místnosti je jiný strašidelný nebo hororový příběh a vy hledáte písmenka, která si zapisujete do kartičky, kterou dostanete u vstupu," popisuje za organizátory akce Monika Jordánová.

Z písmen je pak třeba sestavit tajenku, za kterou na konci trasy dostanou děti sladkou odměnu a dospělí památeční glejt.

„Tato akce je ojedinělá na Vysočině a i v rámci republiky. Těší se na vás strašidla, která vás budou provázet po celé trase zámku," zve Monika Jordánová. Dodává, že program je určen pro rodinné týmy i jednotlivce, a to od 12 let. Začátek je v 17 hodin, konec ve 21 hodin. 

Zámek Brtnice, původně sídlo Valdštejnů a Collaltů, přezdívaný též moravské Hradčany, se nachází v městečku Brtnice na Jihlavsku.  Jedná se o rozsáhlý areál, kde je k vidění ojedinělá symbióza zámeckých budov a opevnění gotického hradu, který zámku vývojově předcházel. 

Ohodnoť článek

Foto Zámek Brtnice

Štítky tip, výlet, zámek, strašidla, Halloween, Brtnice, okres Jihlava, Valdštejnové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tip na výlet: Přijďte se bát na zámek v Brtnici. Strašidla vás provedou halloweenskou párty | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.