Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jihlava po roční pauze zažila desetihodinový hudební maraton. Výtěžek putuje do Sasova

Jihlava má za sebou již 19. ročník jednodenního festivalu s charitativním zaměřením Přijďte na koncert, pomůžete. Odehrál se v sobotu 4. září na jihlavském amfiteátru. Jeho návštěvníci slyšeli desetihodinový hudební maraton kapel z Vysočiny. Letošní výtěžek pomohl Integračnímu centru Sasov.

„Toto zařízení se zabývá problematikou autismu. Díky všem partnerům a sponzorům se nám podařilo vybrat 87 160 korun. Organizace finance využije na výstavbu chráněného bydlení. Výtěžek převzala ředitelka a zakladatelka centra Dagmar Zápotočná. A byla velmi nadšená a potěšená,“ říká organizátorka festivalu Markéta Báťová.

Letošní ročník se po roční nucené „covidové“ pauze opět odehrál na dvou pódiích. Vystoupilo na nich 14 kapel a dvě taneční skupiny. Návštěvníky koncertu čekalo 10 hodin muziky, od 14 hodin až do půlnoci. „Kapelám i vystupujícím mockrát děkujeme, že vystoupili bez nároku na honorář a tím pomohly naši benefici uskutečnit. Ohlasy jsou víc než příjemné a už teď se těšíme na příští rok, opět na první sobotu v září, kdy se uskuteční už 20. ročník koncertu,“ dodává Baťová.

Ohodnoť článek

Foto Free-Photos / pixabay

Štítky koncert, dobročinný, amfiteátr, Sasov, Jihlava, autismus, hudební skupina, Kraj Vysočina, festival

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlava po roční pauze zažila desetihodinový hudební maraton. Výtěžek putuje do Sasova | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.