Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

V Jihlavě se bude opravovat hlavní vodovodní řad. Lidé mohou být chvíli bez pitné vody

V noci z 1. na 2. května budou Služby města Jihlavy (SMJ), jakožto provozovatel vodohospodářské infrastruktury města Jihlavy, provádět opravu poruchy na hlavním přiváděcím vodovodním řadu, který zásobuje větší část Jihlavy. Může se proto stát, že dojde k odstávce pitné vody.

„Předpokládáme, že provedení opravy bude bez přerušení dodávky pitné vody. Přesto, ale může dojít k nenadálým komplikacím, protože bude nutná výměna části potrubí. Pokud by se tak skutečně stalo, tak dojde v nočních hodinách k odstávce dodávky pitné vody. Po obnovení dodávky pitné vody může následně dojít k jejímu zakalení,“ upozornil mluvčí SMJ Martin Málek.

Práce na odkalení pitné vody budou v případě potřeby probíhat od ranních hodin v neděli 2. května. Informace o případné odstávce pitné vody budou zveřejněny na webu

„K dispozici je i telefonní číslo na dispečink provozovatele 704 641 500. Děkujeme všem spoluobčanům, kterých se to bude popřípadě týkat za pochopení a trpělivost,“ dodává Martin Málek.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky voda, pitná, porucha, oprava, vodovodní, řad, SMJ, Jihlava, pitná voda, Martin Málek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jihlavě se bude opravovat hlavní vodovodní řad. Lidé mohou být chvíli bez pitné vody | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.