Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Dvoutýdenní omezení dopravy u Horácké arény. Od soboty nelze odbočit z Jiráskovy do Tolstého ulice

Na více než dva týdny se zkomplikuje doprava v širším centru Jihlavy. Z důvodu rekonstrukce vodovodu nebude možné od soboty 10. srpna odbočit z Jiráskovy doprava do Tolstého ulice. V této oblasti budou pak v provozu tři semafory pro zajištění kyvadlového provozu.

Odbočovací pruh z Jiráskovy ulice vpravo do Tolstého ulice bude uzavřen od 10. do 25. srpna. Opačný směr, tedy odbočení vlevo z Tolstého do Jiráskovy ulice bude možné. Kyvadlový provoz bude řízen celkem třemi semafory. Dva budou regulovat dopravu v Jiráskově ulici (směr do centra a z centraú, jeden bude umístěn v Tolstého ulici.

Rekonstrukce vodovodu bude mít dopad i na městskou hromadnou dopravu, jako náhradní poslouží trasa v ulicemi Dvořákova - Jana Masaryka - Tyršova - Tolstého, ale zastávka VŠPJ bude obsluhována standardně. Lze očekávat i částečné omezení parkování v ulicích Jana Masaryka a Tyršova.

„Pokud možno, vyhněte se této oblasti při cestování autem, zejména v dopravní špičce," vyzývá řidiče město Jihlava s tím, že je při průjezdu dotčenou oblastí je nutné počítat s možným zpožděním.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Magistrát města Jihlavy | Zdroj Magistrát města Jihlavy

Štítky uzavírka, omezení, doprava, Jihlava, Tolstého, Jiráskova

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvoutýdenní omezení dopravy u Horácké arény. Od soboty nelze odbočit z Jiráskovy do Tolstého ulice | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.