Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Hasiče a policisty zaměstnávají popadané stromy a nehody. Od půlnoci se stalo skoro 50 nehod

Na Vysočinu se vrátila zima v plné síle. Kvůli silnému větru a hustému sněžení měli a mají plné ruce práce hasiči i policisté na Vysočině. Ty zaměstnávají popadané stromy na silnici a také dopravní nehody.

Policisté od půlnoci do sedmé hodiny ranní přijali celkem 45 události souvisejících s problemy v dopravě, z toho o 15 dopravních nehodách, při kterých se nikdo nezranil.

„V půl páté jsme přijali oznámení o dopravní nehodě na dálnici D1 ve směru jízdy na Prahu, kde řidič nákladní soupravy nepřizpůsobil rychlost, dostal smyk, který nezvládl a zlomil se do jedničky a blokuje celou šíří komunikace. Aktuálně probíhá jeho vyproštění," sdělila novinářům dnes ráno policejní mluvčí Michaela Lébrová. 

Také hasiči se během uplynulé služby nezastavili. Od půlnoci do dnešní 8. hodiny ranní mají na kontě více než 200 zásahů, které souvisí s počasím. „Ve většině případů se jednalo o zásahy u popadaných stromů. Nejvíce událostí řešili hasiči na Havlíčkobrodsku," shrnula dnes ráno za hasiče jejich mluvčí Petra Musilová. 

Ohodnoť článek

Foto HZS Kraje Vysočina, Policie ČR

Štítky vítr, počasí, sníh, doprava, stromy, hasiči, policie, Kraj Vysočina

Hasiče a policisty zaměstnávají popadané stromy a nehody. Od půlnoci se stalo skoro 50 nehod | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.