Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pozor na namrzlé silnice na Vysočině, stalo se už 13 nehod. Vzlétnout musel i vrtulník

Policisté na Vysočině od páté hodiny ranní do současné chvíle evidují 13 dopravních nehod. Podle informací od mluvčí Michaely Lébrové jsou silnice na některých místech namrzlé, proto musí být řidiči opatrní.

„Je proto nutné přizpůsobit rychlost a způsob jízdy. Dnes před sedmou hodinou ráno došlo na silnici III/36071 u obce Lesonice ke střetu tří osobních vozidel. Řidička automobilu vyjela z dosud nezjištěných příčin do protisměru, střetla se s protijedoucím vozidlem a následně ještě s dalším automobilem. Při nehodě utrpěly zranění řidičky vozidel, obě ženy byly zdravotnickou záchrannou službou transportovány do brněnské nemocnice. Příčinu a okolnosti dopravní nehody policisté šetří," sdělila novinářům krátce před 10. hodinou Michaela Lébrová. 

Záchranářský vrtulník musel letět k další vážné dopravní nehodě, k níž došlo po půl osmé ráno na silnici II/344 mezi obcemi Rozsochatec a Chotěboř. Řidič vozidla Peugeot vyjel mimo komunikaci, kde se vozidlo střetlo se vzrostlým stromem. „Při havárii došlo ke zranění řidiče, který byl letecky transportován do nemocnice v Hradci Králové. Také v tomto případě policisté dopravní nehodu šetří," dodala Lébrová. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Kaser | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, počasí, doprava, zranění, vrtulník, Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pozor na namrzlé silnice na Vysočině, stalo se už 13 nehod. Vzlétnout musel i vrtulník | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.