Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Od pátku dojde na Vysočině k obnově autobusových víkendových spojů

Již od tohoto pátku dojde na Vysočině k obnovení všech víkendových autobusových spojů tak, jak na ně byli cestující zvyklí z období před koronavirovou epidemií. Kraj Vysočina k tomuto kroku přistupuje s ohledem na aktuální příznivou epidemiologickou situaci a s přihlédnutím na postupné rozvolňování vládních opatření.

„Stane se tak s platností už od 1. 5. 2020. Vedení Kraje Vysočina tak plní slib, který dalo cestujícím využívajícím Veřejnou dopravu Vysočiny v březnu letošního roku,“ informoval dnes hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek.

Přehled obnovených linek je k nahlédnutí ZDE. 

Obnovené víkendové autobusové linky se týkají dopravců ICOM transport, a.s., ARRIVA Východní Čechy, a.s., TRADO-BUS, s.r.o., ZDAR, a.s. a Tourbus, a.s.

Seznam obnovených linek a spojů není konečný, postupně se budou obnovovat všechny dříve omezené spoje. Před cestováním by si lidé raději měli konkrétní spoj ověřit v nějakém internetovém vyhledávači jízdních řádů.  

Ohodnoť článek

Foto ICOM transport, a.s.

Štítky autobus, spoj, doprava, linka, víkend, Kraj Vysočina, Jiří Běhounek, Veřejná doprava Vysočiny, ICOM transport, Arriva Východní Čechy, Tourbus, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Od pátku dojde na Vysočině k obnově autobusových víkendových spojů | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.