Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Zloděj se vloupal do restaurace a ukradl peníze i s trezorem. Není vám povědomý?

Škoda ve výši kolem 30 tisíci korun vznikla krádeží v jednom z podniků ve Žďáru nad Sázavou. Na svědomí ji má zatím neznámý zloděj, kterého zachytily kamery v restauraci. Policie se obrací na veřejnost, která by mohla muže na záznamu poznat.

Muž v podniku na ulici Nádražní kradl na začátku září.  

Neznámý pachatel vnikl do provozovny, přičemž poškodil vstupní dveře. Odnesl si mimo jiné finanční hotovost i s příručním trezorkem. Škoda na odcizených a poškozených věcech byla vyčíslena na částku kolem třiceti tisíc korun,“ řekla ke krádeži Stanislava Miláčková, mluvčí policistů.

Případem se začala zabývat policie. Mimo jiné vyhodnotila i záznamy z kamery, která je v restauraci umístěná. „Na videozáznamu se v podniku pohybuje neznámý muž s delšími vlasy a brýlemi, v bundě a světlém triku. V současné době se kriminalisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti tohoto muže na záznamu,“ pokračuje Miláčková.

Policisté žádají občany, kteří muže na kamerovém záznamu znají nebo mají informace o tom, kde by se v současné době mohl nacházet či pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158. „Uvítáme také jakékoli jiné informace vedoucí k objasnění případu,“ připojuje výzvu mluvčí Miláčková.

Foto Policie ČR

Štítky zloděj, krádež, vloupání, záznam, policie, restaurace, Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zloděj se vloupal do restaurace a ukradl peníze i s trezorem. Není vám povědomý? | Žďársko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.