Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie hledá řidiče, který nezvládl řízení a naboural jiné auto. Po nehodě bylo nalezeno jen jeho prázdné vozidlo

Patnáct minut před půlnocí v pátek 4. října došlo v Třebíči k dopravní nehodě. Řidič na mokré vozovce nezvládl průjezd zatáčkou a narazil do zaparkovaného auta. Toho, kdo nehodu zavinil, nyní hledají policisté.

Neznámý viník nehody boural na místní komunikaci na ulici Cyrilometodějská v prostoru čtyřramenné křižovatky s místními komunikacemi ulice Zdislavina a ulice Tkalcovská.

„Dosud neznámý řidič projížděl s vozidlem Škoda Felicia ve směru od ulice Smila Osovského k ulici Brněnská. Nepřizpůsobil rychlost jízdy a při průjezdu pravotočivou zatáčkou v klesání vlivem nepřiměřené rychlosti nezvládl na mokrém povrchu komunikace řízení vozidla. Vyjel do protisměrné části komunikace a poté až vlevo za její levý okraj na odstavnou plochu, narazil do zaparkovaného vozidla Mitsubishi. Neznámý řidič na místě dopravní nehody nezastavil, vycouval a odjel po ulici Tkalcovská pryč,“ popsala karambol Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Felicii vypátrali 

Neznámý řidič, ačkoli poškodil vozidlo, jehož řidič neměl účast na dopravní nehodě, dopravní nehodu neoznámil. Vozidlo Škoda Felicia policisté z dopravního inspektorátu Třebíč vypátrali na ulici Cyrilometodějská.

„Řidič vozidla nebyl ve vozidle ani v jeho okolí nalezen a prozatím se ho provedeným šetřením policistům nepodařilo ustanovit. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda v celkové výši 85 tisíc korun. Policisté z dopravního inspektorátu Třebíč ve věci dopravní nehody provádějí další šetření, a to zejména s cílem ustanovit řidiče, který v době nehody řídil osobní vozidlo a způsobil předmětnou dopravní nehodu,“ doplnila závěrem mluvčí Čírtková.

 

Foto Drbna

Štítky nehoda, počkození, pátrání, policie, havárie, dopravní nehoda, Třebíč, Škoda Felicia, Mitsubishi Motors

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá řidiče, který nezvládl řízení a naboural jiné auto. Po nehodě bylo nalezeno jen jeho prázdné vozidlo | Třebíčsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.