Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Také v dukovanské elektrárně se chystají na Velikonoce. Infocentrum zve na tematicky laděný program

Infocentrum elektrárny v Dukovanech opět chystá tematický víkend. Ten je naplánován na 23. - 24. března a bude spojený s Velikonocemi. Kromě výroby velikonočních dekorací mohou zájemci přijít na loutkové divadlo.

„Speciální velikonoční program bude přizpůsoben rodinným návštěvám a doplněn o loutkovou pohádku Zvířátka a loupežníci v podání Dřevěného divadla. Chybět nebude několik zastavení, ve kterých si malí i velcí zájemci vyrobí velikonoční dekorace," pozval za dukovanskou elektrárnu mluvčí Jiří Bezděk. 

Lidé, kteří během příštího víkendu přijdou do infocentra, si v dílnách vyrobí pomlázku, mramorová vajíčka nebo slaměná zvířátka v trávě. Všechny výrobky si pak odnesou domů na výzdobu. Tvořivé dílny povedou zkušení pracovníci studentského klubu Halahoj Třebíč. 

„Všichni příchozí mohou také využít prohlídky Infocentra za doprovodu průvodkyň nebo si vyzkoušet virtuální brýle, které vás přenesou k reaktoru nebo na vrchol 125 metrů vysoké chladicí věže," dodal Bezděk a upozornil, žy tyto brýle si mohou zapůjčit návštěvníci až od 12 let.

Tematické víkendy se konají v Infocentru elektrárny pro velký zájem již poněkolikáté. Tradičně je to v období před Vánoci a Velikonocemi. „Zrekonstruované Infocentrum nabízí pro podobné aktivity atraktivní prostředí. Vedle těchto tematických programů se zde konají také zajímavé přednášky různých osobností, pořádají noční nebo speciální víkendové prohlídky," doplnil Jiří Bezděk. 

Ohodnoť článek

Foto Jaderná elektrárna Dukovany | Zdroj Jaderná elektrárna Dukovany

Štítky Velikonoce, tvoření, dekorace, zvyky, tradice, infocentrum, elektrárna, Dukovany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Také v dukovanské elektrárně se chystají na Velikonoce. Infocentrum zve na tematicky laděný program | Třebíčsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.