Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jihlavské ztráty a nálezy: Z jedoucího auta vypadl kufr s nářadím. Žena našla v bankomatu 7,5 tisíce

Jihlavští městští strážníci museli během uplynulého týdne řešit dva zajímavé případy. Týkaly se ztrát a nálezů v krajském městě. V jednom případě jde o kufr s nářadím, ve druhém o peníze v hotovosti.

Ve čtvrtek 13. května v odpoledních hodinách vypadl na silnici pod Jánským kopečkem z jedoucího vozidla středně velký hliníkový kufr. „Tohoto si všiml kolemjdoucí občan, který kufr z vozovky odklidil a poté, co zjistil, že obsahuje velkou sadu asi 240 kusů profesionálního nářadí, přivolal hlídku MP, které nález předal. Jelikož si nálezce nestihl zaznamenat, z jakého vozidla kufr vypadl a ani v kufru nebyly žádné indicie, které by pomohly vlastníka nářadí dohledat, odevzdali strážníci věc na ztráty a nálezy,“ sdělil Radovan Daněk, mluvčí jihlavské radnice.

To, že jsou mezi námi poctiví lidé, dokazuje druhý případ, který se stal také minulý týden. V podvečerních hodinách přišla do budovy městské policie žena, která si šla předchozího dne v obchodním centru vybrat peníze z bankomatu Komerční banky. „Jaké však bylo její překvapení, když zjistila, že se v přihrádce na peníze již při jejím příchodu nalézal větší obnos peněz. Následující den poctivá nálezkyně odevzdala strážníkům bankovky v hodnotě 7 500 Kč. Peníze už jsou předány na pobočku Komerční banky v Jihlavě,“ popsal druhý případ mluvčí Daněk.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto jackmac34 (pixabay)

Štítky ztráty, nálezy, kufr, nářadí, hotovost, banka, policie, Jihlava, peníze, Komerční banka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavské ztráty a nálezy: Z jedoucího auta vypadl kufr s nářadím. Žena našla v bankomatu 7,5 tisíce | Jihlavsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.