Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Na Zlín dnes jihlavští hokejisté nestačili. Berani v polovině zápasu vyhnali Maláče

39. kolo Chance ligy znamenalo pro jihlavskou Duklu zápas proti Zlínu, který se odehrál na domácím ledě. Jihlavští hokejisté ale na svého soupeře nakonec nestačili, na konci zápasu svítilo na tabuli skóre 3:5.

Hokejisté z Jihlavy v této sezoně proti Zlínu na domácím ledě nastoupili podruhé. Do vedení se jako první dostali červenožlutí, na to ale zaregoval Zlín, který zápas otočil na svou stranu. Srovnat skóre dokázal Jonáš Jungwirth. Zlínští Berani následně dostali kotouč za brankovou čáru ještě třikrát. Po pěti inkasovaných brankách ve 32. minutě došlo v jihlavské bráně k výměně brankáře, kdy Maláče vystřídal Chaloupek. 

Jihlavské Dukle se povedlo vstřelit už jen jednu branku, když Šimon Jelínek pálil z mezikruží. Jihlava po prohře 3:5 tak zůstala bez bodu. 

Během dnešního zápasu na pelhřimovském zimním stadionu, kde má Dukla svůj dočasný azyl, si mohli fanoušci poprvé zakoupit výrobky klientů Domov Jeřabina Pelhřimov. Kromě toho si mohli lidé ve stánku pořídit suvenýry s logem jihlavského hokejového klubu.

HC Dukla Jihlava - Berani Zlín 3:5 (1:0, 2:5, 0:0)

Branky a nahrávky: 5. Jelínek (Harkabus, Strejček), 27. Jungwirth (Ozols), 36. Jelínek (Štefančík, Čachotský) – 21. Paukku (Holík, Lang), 25. Sedláček (Warg, Sedlák), 28. Süss (Čáp, Warg), 31. Holík (Čáp), 32. Holík (Lang, Čáp).

Rozhodčí: Kostourek, Grygera – Jindra, Kokrment.

Diváci: 513

HC Dukla Jihlava: Maláč (32. Chaloupek) – Bilčík, Strejček, Dundáček, Ozols, Koštoval, Mareš, Vovsík – Čachotský, Toman, Cachnín – Harkabus, THavránek, Jelínek – Báťa, Rauš, Jungwirth – Kočí, Štefančík, Brož

Berani Zlín: Huf – M. Novotný, Suhrada, Čáp, Warg, Husa, Riedl, Zavřel – Šlahař, Holík, Paukku – Lang, Süss, Z. Sedlák – Novák, Werbik, Salmio – Köhler, Sadovikov, Sedláček

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava | Zdroj HC Dukla Jihlava

Štítky hokej, zápas, report, Jihlava, Zlín

Na Zlín dnes jihlavští hokejisté nestačili. Berani v polovině zápasu vyhnali Maláče | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.