Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dukla porazila Sokolov i počtvrté a postoupila do prvoligového finále. V něm se utká se Vsetínem

Dukla si opět po roce zahraje vyvrcholení první ligy. V pátém zápase semifinále dokázala Jihlava porazit Sokolov 3:0 a uzavřít tak sérii poměrem 4:1. Ve finále Duklu vyzve Vsetín, série začíná v neděli na Valašsku.

Dukla vykročila za úspěchem v nedělním zápasu už během první třetiny, ve 3. minutě vypálil od modré Mareš a poslal domácí do vedení. Po krásné akci z 9. minuty už byl nások domácích dvojnásobný, ukázkovou spolupráci zakončoval z mezikruží Skořepa střelou přesnou střelou do horního rohu.

Ve druhé třetině se Sokolov více dostal do hry, ale výborného Zhukova si ani jednou nepřišel. Závěrečné dějství si už Dukla dokázala pohlídat. Navíc v závěrečné power play pečetil čtvrtou semifinálovou výhru a tím pádem postup do finále Menšík. 

HC Dukla Jihlava - HC Baník Sokolov 3:0 (2:0, 0:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 3. Mareš (Čachotský, Menšík), 9. Skořepa (Havránek, Kowalczyk), 59. Menšík. Rozhodčí: Pilný, Květoň – Jindra, Bohuněk.

Diváci: 1822. 

Jihlava: Zhukov – Bilčík, Mareš, Kowalczyk, Valenta, Kachyňa, Dvořák, Chvátal – Čachotský (A), Skořepa (C), Havránek – Harkabus (A), Zadražil, Helt – Seman, Menšík, Brož – Peš, Juda, Čermák.

Sokolov: Cichoň – Pohl, Jeřábek, Novák, Klejna, Vodička, Kadeřávek, Rulík – Vrhel, Konečný, Přibyl – Jurčík (A), Hašek, Tomi – Vracovský, Kverka (A), Jandus – Prošek, Rohan (C), Sloboda.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Sokolov, první liga, hokej, HC Dukla Jihlava, HC Baník Sokolov, finále, VHK Vsetín, Valašsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla porazila Sokolov i počtvrté a postoupila do prvoligového finále. V něm se utká se Vsetínem | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.