Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

Hledá se senior z Jihlavy. Odešel z domova a už se neozval, má mít u sebe tmavý kufr

Jihlavští policisté se obrací na veřejnost, která by mohla pomoci s hledáním seniora z Jihlavy. Muž se neozval svým blízkým poté, co měl dojet zřejmě vlakem do Třeboně nebo Tábora.

Muž odešel v sobotu 7. září odešel z místa bydliště v Jihlavě na ulici Dlouhá stezka s tím, že pojede do Třeboně nebo Tábora. „Jet měl zřejmě vlakem a místo, kde se mohl pohybovat, je vlakové nádraží ve Veselí nad Lužnicí. Muž o sobě následně nepodal žádnou zprávu, blízcí tak měli o seniorka strach a obrátili se s žádostí o pomoc na policii,“ sdělila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Po přijetí oznámení se rozjelo pátrání, policisté začali muže hledat na zmíněné trase, prohledali i všechna nádraží, zkontaktovali i jeho známé, zatím ale neúspěšně. V pátrání nadále pokračují.

Pohřešovaný muž je vysoký přibližně 170 centimetrů, hubené postavy. Má šedé prořídlé vlasy. Při odchodu měl na sobě pravděpodobně oblečené černé tričko, tmavě modré tepláky s bílými pruhy na bocích a světle šedivou mikinu na zip, obuté měl páskové boty. U sebe měl mít tmavý kufr.

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se pohřešovaný senior mohl nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ dodala Kroutilová.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, policie, veřejnost, senior, Petr Gleich, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledá se senior z Jihlavy. Odešel z domova a už se neozval, má mít u sebe tmavý kufr | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.